malta- första dagen

Vi lämnade sverige bakom oss tidigt på morgonen när vi alla var nervösa över våran resa vi 18 svenskar göra tillsammans.. Vi hade ingen aning om vad som väntade oss och hade inte någon aning om vem någon av de andra personerna var.. 

Vi mellanlandade i frankfurt (tyskland) och var där i ungefär en timme innan vi tog nästa plan som tog oss till malta. När vi var framme på malta så fick vi vänta på bussen i ungefär en timme.. Då hade vi börjat småprata med varandra. På bussen satt jag brevid en liten trevlig tjej vid namn Vendela.. Och då hade vi ingen aning om hur bra vänner vi skulle bli! 

Vi åkte buss i ungefär en timme, sen skulle vi på en färja som tog 20 minuter. På färjan började jag och vendela prata med Ellen och Stina som vi inte heller någon aning om att vi skulle bli bästa vänner med. Sen var vi framme på underbara Gozo. Åkte ännu en buss och vi kom fram till hotellet. Vi fick en massor av information och sedan indelade i våra lägenheter. 

Jag delade lägenhet med 7 andra tjejer och 3 utav dom var Stina, Vendela och Ellen. Vi 4 delade rum och blev bra vänner ganska fort. Vi packade upp våra bad kläder och böt om så vi kunde gå ut och bada på engång! Det började bli lite sent och maten skulle serveras. INGEN gillade maten, INGEN!! På den här dagen var det bara svenskar och italienare på resorten. Men vi visste att inom några dagar skulle hotellet krylla av folk från hela världen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0