EMMY IDAG

Helluu.. DEt här är jag idag! Snygg va? haha skoja! 

Mamma och min bror är här hemma hos pappa och umgås lite, vi ska snart åka hem t mamma.. Mys!!
Imorgon är det valborg, vad ska ni göra?? :*


.


rubriker är bra ibland!

Helo! 

Hela dagen har vart upp och ned mot vad det skulle blivit! Skolan gick bra, ganska tråkigt bara, men det är väl så på torsdagar! Men vi hade show-möte och vi i teatergruppen var extremt duktiga idag, lite blyga i början men sen gick det super!

Efter skolan åkte jag hem, mamma ringde och ville prata och sen packade jag mina grejer och åkte hem till Jasmine. Vi var ute med Oscar och Simon, vi gjorde inte så mycket..

Breath me




shopping

Här är det som fastnade på bild, allt annat vart helt galet på bilderna såå Här är lite, annars så lär ni se det andra sen!

samlar

Nu är jag hemma! Eller jaa.. jag har vart hemma ett tag men jag håller på att samla lite vuxenpoäng av mig själv så plåckar i mitt rum nu så slipper det se stökigt ut! Trevligt va? Jag har planer på att lära mig tvättmasiknen och diskmaskinen också, Hur grymt är inte det?! ; )

Jag var i stan idag med Jasmine ju.. Det blev lite fynd men dom kommer sen! Vi åkte hem vid 18.00 kanske? Då åkte vi hem till Jasmine och lämnade kassarna och sen så gick vi ut i ''stora'' kolbäck..  hehe! Vi var lite på gårn va lite ute.. Vi var lite överallt! 

Jag åkte hem vid nio och nu sitter jag här! Shoppingen kommer upp lite senare! Puss!♥


Tja babes! Nu är jag på väg in till stan ...

Tja babes! Nu är jag på väg in till stan med jasmine..:) vi ska shoppa lite, länge sen nu! Nationella gick bra, men mer om det sen! Puss!


den där



Blir extremt glad av låten! Puss!

Godmorgon! Idag har jag något att skylla p...

Godmorgon! Idag har jag något att skylla på att jag är seg.. Som ni vet så går jag i 9an, Jag ska skriva nationella hela dagen. Jag var ju sjuk när det var så får göra det nu! 08.20-13.30 med en kort lunch. Sen ska jag och jasmine.. Jaa det får ni se. Puss!


.


26-04-2011

Helluu.. Fy vad jag är dålig på det här!! Lovar er en massa saker och sen så blir det inget iaf.. Tycker lite synd om er!!

Jag kom precis hem från en hård-träning.. (trodde dom skulle döda oss ett tag) Men icke sa nicke, jag lever.. fortfarande! 

Jag skulle bli glad om ni tipsade era bloggläsare/vänner om min blogg! Länka mig i ett inlägg och berätta det för mig. Via en kommentar eller bloggsvar eller mail! U know how to do it. Men om ni gör det så länkar jag er självklart, två av er som länkar mig kommer att hamna på min länklista på sidan här nere.. Det vore väl lite nice!! 

Men nu ska jag duscha och så hörs vi sen!:*

JAG OCH JASMINE I 7:an?? HAHAHAH

i'm still alive but i'm barely breathing

Hello.. 

En trött tjej som ligger i sängen och äter godis och har precis lagt ifrån sig hemkunskaps-boken. Det är jag!

Jag känner mig helt.. blääääääääää.. Jag vet inte vad det är, helt typ emo..? Nedå men något äre iallafall som inte gör mig glad. Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på glad musik.. hej.


klarar inte av det..

Haha hej sötnosar!! Jag klarar inte av att ha bloggpaus.. Vill bara berätta för er allt jag gör!:D

Ikväll blire mys med familjen, ska väl fixa lite annat också me jag ska vara hemma.. Jag har ju vart i kolbäck hela lovet som ni kanske har märkt? hehe.. men nu är jag tillbaka på bloggen, den kommer bli bättre än någonsin.. LOVAR

Igår grillade vi med massa och det var riktigt mysigt! Jag sov hos Jasmine och vi kollade på film när vi kom hem och somnade vid tvåå.. När vi vaknade så gick vi ut och solade och sen åkte vi och spelade BEACH VOLLEY. Börjar bli grymma på det.

Sen fick vi skjuts hem och vi drog ut.. Träffade massa och bara tog det lugnt.

Nu är jag hemma och ska plugga lite, PUSS!!


something to someone


bloggpaus

Hello.. ja rubriken säger rätt så mycket! Jag kommer att a en bloggpaus.. 2-3 dagar. Jag hinner ju inte nu jag är ute så mycket, men jag kommer tillbaka! See u later!


..................................................


förlåt förlåt förlåt förlåt! Så hemsk uppd...

förlåt förlåt förlåt förlåt! Så hemsk uppdatering! Men lite om min dag, vaknade 11 och klädde på mig, sen åkte jag till jasmine.. Vi pratade lite sen åkte vi till qvarn och spelade beach volleyboll med massa, vi solade och bara tog det lugnt... Klockan 3 kom pappa och hämtade mig, för jag skulle duscha och sånt för vi är på väg hem t farmor och farfar nu men när jag kom hem hade melinne städat hela mitt rum. GULLIGT! puss


-


långfredag



Hej förlåt att jag inte uppdaterar men det blir så dyrt tillslut att mobilblogga och jag har gjort det en del nu.. Men det fortsätter imorgon! 

Men nu är jag hemma iallafall.. min dag såg ut såhär:

Vaknade upp i jasmine's säng, låg och pratade.. Lyssnade på när Jasmine svor åt sitt spel på sin mobil, haha! Sen så Tog vi varsin dusch och kollade facebook och grejer, vi åt en macka och sen målade vi naglarna (a' haha! Då ringde johan och frågade om vi ville spela Beach Volley och vi ville självklart vara med! Så Vi fixsade oss och sen kom han och Frida och hämtade oss!

Vi åkte till qvarn och spelade typ as länge, vi chillade i solen och jaa.. Allt var bra skönt! Vid halv 7 kanske drog vi tillbaka till kolbäck och köpte korv och fick med oss en massa folk till gropen.. Vi startade en eld och hade riktigt trevligt! Vi pratade, åt korv, hade sååå himla kul.. Jag iaf(a'

Vi drog till kolbäck lite senare och Theresé och Linus skulle käka och massa.. Sen var vi ute och nu är jag hemma! Känns som om att jag inte har vart hemma på riktigt länge!! 

Men nu ska jag kolla på TV ett tag sen får vi se vad som händer! Puss!! (jag har inte haft med mig kameran tyvärr)

22-04-2011

Hello!

Jag är hos Jasmine, vi vaknade vid tolv! Men vi låg i sängen och pratade lite och sånt.. Nu ska vi ta var sin dusch och sen hittar vi väl på något.. Puss!

let it go.


Tja babys! Jag är i kolbäck med massa på b...

Tja babys! Jag är i kolbäck med massa på bryggan! Jag lever! Haha Vad gör ni?


.


HAHAHAHHAHAHA


godmorgon

JAG ÄR TRÖTT, JAG ÄR HUNGRIG, välkommen till min dag!

Sitter och lyssnar på musik, ganska högt, pluggar och måste verkligen äta! Ville bara medela att jag lever!!



Lyckat!!

Min kväll!
Jag åkte till kolbäck och träffade massa grabbs! Vi grillade lite och chillade.. Efter ett tag kom Theresé ( inte träffat henne på år och dar..) Men så kan det väl bli om man skaffar pojkvän o såå.. SKÖNT ATT VARA SINGEL.. hehe.
Vi alla drog till hemköp och köpte lite, sen gick vi till bryggan! Där satt vi och chillade och Andreas kom dit när Theresé drog! Simon och Robbie böt kläder och det såg verkligen ut som att Robbie var Simon och tvärt om, Haha!
Här är lite bilder från kvällen, Puss!





Tja! Det är onsdags kväll och Jag är med a...

Tja! Det är onsdags kväll och Jag är med andreas, jimmy, robbie och simon. Vi är ute på bryggan i kolbäck ska snart dra in till simon, det blir nice! Det är så härligt med bra vänner! Vad gör ni?:*


kolbäck

Hellu!

Just nu är jag i kolbäk med några, Vi chillar lite i vårsolen!Vi ska snart grilla korv. MYS! Vad gör ni??


you are somebody's princess


något ni inte visste!



Det är nog det värsta jag vet! När någon kollar på mig när jag äter! USCH!! Då går det verkligen inte att äta!

Tycker ni att det är jobbigt att äta när folk kommar på er?

fiska?

Godmorgon!! =) Förlåt för det absolut hemskt dåliga uppdateringen.. Herregud! Men igår var jag hos Jasmine med en massa, vi snackade och spelar kort.. haha! Så kunde inte uppdatera så mycket..

Men när jag vaknade så tog jag bussen hem runt halv 12 och på vägen hem ringde en söting! ; )  Jag hade ingen nyckel och som tur va så var mitt fönster öppet! Haha så jag klev in genom det, sen gjorde jag en god fruktsallad och satt framför tvn och njöt! 

Jag är ensam hemma och några undrar om jag vill med och fiska? Men hallå.. finns det fisk nu?!


95: or, listen up!

Nu för er som har valt gymnasium så finns det uppe på DEXTER där vi valde! Glöm inte att kolla!!

Jag blev inte nöjd, jag längtar som en galning til omvalet! Men vad ska jag välja dåå?? det här är ju hopplöst!

Vad har ni valt för gymnasium? =)

Tja! Nu sitter jag hemma hos jasmine med m...

Tja! Nu sitter jag hemma hos jasmine med massa, vi spelar kort och pratar:* Vad gör ni?


en helt underbar dag!

Min dag spenderades hemma hos mig på min altan med dom här! Hur underbart som hellst! Jag har bränt mig, och fått ett bikini märke! wihoo, årets första! Nu sk ajag fixa mig sen ska jag ut med en massa! Puss!




hej alla solstekare! Fy Vad varmt det är u...

hej alla solstekare! Fy Vad varmt det är ute! Jag sitter ute på min altan med två killar(SAMMA SOM IGÅR) jag har bränt mig, Haha kommer svida ikväll! Vad händer då? Det får ni se!


vilken härlig morgon!

Godmorgon sötisar! Jag kom precis in, Jag har faktist ätit frukost ute på altan i solen! Så skönt nu när det är vår.. Men det känns som sommar ibland? 

När jag vaknade så var det en massa jobb-killar här som håller på att göra om vårt badrum så jag gick ut och gick med emil i solen.. Efter det gjorde jag ordning min fruktsallad och en macka och gick ut och njöt i solen!

Nu ska jag sätta på musik och städa mitt rum! Puss♥


kvälls ego




jag är hemma + fruktsallad!

Hejhallå mina vänner! 

Jag kom nyss hem från ''H'', Men kvällen började med att jag åkte till hallsta och träffade lite bejbs! ''H'' var självklart också där så efter någon timme med allt babbel med tjejerna så drog jag och ''H'' hem till en kompis. 

Vi gjorde typ ingenting, bara chillade! Sen så efter ett tag drog vi alla tre hem till ''h'', där vi kollade på Dear john och pratade en massa! Mys!!

Nu är jag iallafall hemma, en tidig kväll ikväll.. Har gjort en fruktsallad som jag snart ska trycka i mig, istället för godis! PLUS att jag blev lite solbränd idag! Awesome!♥


outfit

hinner ingenting, förlåt för dåliga uppdateringen men har vart ute hela dagen i det fina vädret! Nu ska jag ut och träffa en, Puss!!!


true


världens snyggaste!


en obeskrivlig känsla

Bild från min balkong, sommar 2010

Jag älskar verkligen våren och sommaren, man är glad hela tiden! Vädret är extremt bra, jag är frisk och det är lov! Kan det bli bättre? Nej jag tror faktiskt inte det.

Åhh bara umgås med mina vänner, familj och bara ta det lugnt! Det är till och med varmt ute på kvällarna så man kan vara ute och hitta på en massa! 

Livet? Jag älskar dig!

En sommar låt, tänker bara på sommaren av det här!

paket

Fick ett paket idag, Det var tröjan ni ser på bilden, en bild och en strand väska med ett snyggt motiv! Märket är Kan dee, så om ni vill gå till shoppen, KLICKA HÄR!

Tack så himla mycket Åse med familj, SUPER NÖJD!

länkbyte

Brukar inte gilla länkbyte eller gå med på det, men den här tjejen var så söt så hon hade länkat min blogg i ett inlägg och nu länkar ja henne tillbaka, GUD VA SNÄLL JAG ÄR! Klicka HÄR för att komma till bloggen!


S&M - Rihanna ft. Britney Spears


training!

Nu är jag hemma efter ett sjujäkla kul kalas! Vi badade och lekte med alla små söta barn, hihi! Jag ligger på golvet och smsar lite och kollar på tv :')

Snart bär det av till träning, ska väl äta lite och ta det lite lugnt.. Men nu har jag saknat mitt lag för mycket såå är det tävling snart ocksåå och jag har inte tränat på tre veckor.. omg. Ikväll blir det hårdträning!!!!!


hej mina söta bloggläsare! Nu är jag på vä...

dscf6323 (MMS)

hej mina söta bloggläsare! Nu är jag på väg hem, har vart och köpt present till lilla tim som ska ha 5års kalas idag klockan två och jag ska självklart dit! Det är tim på bilden, jag hade ingen annan, men han blir säkert glad om ni säger grattis, puss!


haha naaww

haha naaww, vet ni? Min hund Emil ligger i hela min säng och jag får inte plats... Men han är ur gullig, ni ska bara se! 

Ska smsa lite och så ska jag försöka att krypa ner i min säng brevid honom, nämnde jag att det är en labrador..? ne tror inte det! han är stor!



I'm home

Nu är jag hemma! Tror jag har ett stänk av migrän, men det har väl ingen dött utav?

Kvällen roooooxxade iallafall, wohoo va kul det var! Här är lite bilder.. Ska vara vaken ett tag till så kommer väl ett till inlägg innan jag somnar, puss!









på väg hem! Woop Woop! Fyfan va kul det ha...

på väg hem! Woop Woop! Fyfan va kul det har vart ikväll! Skrattat så jag tror att jag skulle trilla av stolen! Jag måste åka och kolla när dom kommer till sverige nästa gång, och bilder kommer sen, tog lite. Men det var svårt för hade en som var lång framför mig och jag är väldigt kort(A) Mer senare! Puss


Hello sötisar! Sitter i globen och pratar ...

Hello sötisar! Sitter i globen och pratar med pappa.. Vi har ätit på restaurang och nu sitter vi här inne på en pub (jag dricker vatten) Haha! Klockan 20.00 börjar jeff dunham och sina dockor, det är bara 50 minuter kvar-.-' vi trodde shoppingen skulle vara öppen när vi kom det var därför vi åkte så tidigt! Men nu är det så här och det är bara att le och vara glad! Vad gör ni den här lördagskvällen? Puss!


jeff dunham


outfit!

Lite snabbt nu, men om några minuter åker jag till stockholm mina sötnosar! Jag ska åka och äta med pappa och sen ska vi gå och kolla på jeff dunham, om ni inte vet vem det är kommer det upp ett videoklipp om nån timme! Tidsinställt ni vet! Men så här ser jag ut! Puss!!!♥



Hej beutifuls! Jag har nyss duschat, Ska börja fixa mig för runt ungefär 4 ska jag åka till stockholm, Men mer om det senare. JAg måst välja kläder och sminka mig och sen kommer det väl utt här antar jag! 

Förbered er på mobilbloggning senare, Vad ska ni göra ikväll?♥

bild sen sommras.

..................................................


fredagen i ord

Nu ska jag berätta om gårdagen! hehe.. Jo jag var faktiskt i skolan :o WOOHOOO, fick höra en bra mycket kommentarer om mina prickar, men annars var inte skolan så speciell, jag fick träffa mina wounderfulla vänner! Saknat min klass extremt mycket!

Efter skolan så åkte jag och Petra hem till Emma, där fixade vi oss och bara chillade! Jag fick sminka Emma och mig själv men det är ju kul så! Vid 5 åkte vi in till kolbäck och käkade kebab.. heheh. Vi träffade med Theresé som vi var med ett tag och hon käkade också, haha..

Vid kvart i 6 så gick vi och köpte tuggummi och powerking så vi skulle orka med kvällen! Vi träffade på Simon lite senare.. Men det var inte länge för vi åkte med halv 7 bussen till Hallsta.

När vi kom fram gick vi runt och chillade lite, gick till ICA och köpte såpbubblor HAHAHAHA, Emma stod och jag skulle göra sönder dom, OMG säger jag bara..

Efter ett tag gick vi  bort till skoldansen och gick in! Det var dåligt med folk men det var folk utanför så vi var ute också, Det kom in fler och fler folk och vid halv 10 när insläppet stängde kom dom flesta som var utanför in. Det var folk som dansade HELA tiden och dom som inte var där missade faktiskt något tycker jag :')

Min kväll var iallafall lyckad, träffade världens bästa människor!♥ Puss!

we like to sleep all day, and party all night!

Enda bilderna från ikväll, men åååh... Berättar imorgon vad vi gjorde och vad som hände!, Nu ska jag smsa lite och sen sova, puss!





you're my sun


right now

Hej mina underbara♥  Jag har nyss duschat och fräschat till mig, imorgon är det fredag! wihoo! Jag har väldigt ont i huvet just nu, men det går väl över!?

Jag tror att jag är trött, så blir nog en tidig kväll ikväll! Såå skönt! Jag sitter med min OnePiece, ny insmord i god bodylotion och kollar på tv, jag kollar på SUPER SWEET WORLDCLASS.. omg va dom är bortskämda..! Men jag tror nog inte att någon skulle säga nej till det, eller hur?

bjuder på den första egobilden på två veckor, ser ni prickarna?


girl on top!

Hej underbaraste!

Jag är glad, jag är mer än glad, jag är nästan extremt super glad! Jag är så glad för att det är snart är sommar och att jag snart är helt frisk!

Imorgon är det fredag och jag vill verkligen vara frisk då! Så ikväll ska jag duscha mig super ren och skrubba bort alla prickarna! Nejdå.. Men jag ska verkigen kura mig!

Nu ska jag och lillebror kolla på shrek 2, Puss!

godmorgon sötnosar! Jag sitter på balkonge...

godmorgon sötnosar! Jag sitter på balkongen men min lilebror, det är så skönt att sitta ute i solen och bara slappa! idag ska jag vara lite barnvakt åt han och vet inte vad vi ska hitta på, några förslag? Vad ska ni göra idag? puss!


oohh

Nu är det kvällstid och jag ska ta det lite lugnt, först ska jag ånga ansiktet för att hålla huden i topp även om jag har en massa prickar, sen ska jag lägga min i sängen under täcket och kolla på tv.. MHH i feel good, love!

oxox E


bikbok

När jag blir frisk ska jag invardera BIKBOK i västerås.. Jag lovar! Ni anar inte hur mycket jag vill ha därifrån, jag vill ha ALLT! Så fort jag får pengar också, eller jag vet inte hur mycket jag äger just nu? :') Måste nog kolla upp det!

Jag vill tipsa er om en helt sjuk killes blogg! Han heter Sam och ja.. vad ska man säga, är lite speciell! Klicka HÄR för att komma dit!

sture-p - Peter08

åh herregud säger jag bara.. Årets sommarplåga?
Men snälla, inte ens jag gillar det här, då måste dom ju bara skämta!


hemkunskap..?

Gud vad jag pluggar hela tiden! Nu sitter jag och pluggar hemkunskap, men det är bra, eller hur? känner mig så himla duktig när jag pluggar, känner mig nästan som en pluggis.. men bara nästan!

Snart är dom här hemska prickarna borta och då ska jag göra en massa saker under hela lovet! Saknar min petra också!


Haha juste.. Måste bara berätta! Nyss ringde världens sötaste simon till mig och frågade vad jag gjorde m.m. Jag sa att jag var hemma och pluggade, han svarade glatt: hemma hos din pappa? Jag svarade nej och sa att jag var hemma hos mami.. Haha nu kommer det roliga *wait for it*..

Haha han var utanför mitt hus hemma hos pappa, han, bergh och johannes var ute och åkte bil och körde förbi mig och han ville träffa mig.. Naaw, ofta inte söt? JOO!!


mobilblogg! hej sötnosar! Sitter och plu...

mobilblogg! hej sötnosar! Sitter och pluggar matte.. Usch inte kul! men försöker iallafall.. Min lillebror sitter breve och kollar på första harry potter filmen! Det kommer inte bli någon videoblogg idag, kanske imorgon, i hope so! Snart är det lov, puss!


prickig videoblogg?

Tja gullungar!
Nu är jag hemma hos mami och vi har fikat lite, jag har lekt doktor med massa ungar.. hihi åååh va söta dom är (ibland).. 

Funderar på att göra ett videoinlägg ikväll.. vad tycker ni? Få se hur mitt ansikte ser ut? haha men jag lovar ingenting! Men dom börjar se mycket bättre ut och dom i ansiktet kan man tolka som finnar? hehe..

Det kanske till och med blir att åka av till skolan på fredag!♥




oups?


Pappa som frågade mig för någon dag sen om jag var bortskämd och jag svarade NEJ! men men.. 

DU HAR..

[x] mamma
[x] pappa
[x] styvmamma
[x] styvpappa
[x] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[/] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[x] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 11,5

[ ] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka
[xx] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[x] nitendo wii
[x] Xbox som funkar
[ ] nitendo 64 som funkar
[ ] gamboy/advance
[ ] gamecube
[x] nitendo ds
TOTAL: 8

[ ] pokerbord
[x] basketkorg
[x] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 2

[x] nattduksbord
[x] stereo på rummet
[x] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE 
[ ] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL: 3

[/] Jobb/sommarjobb (tror det)
[/] shoppar minst en gång i veckan
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 5

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe 
[x] Gitarr/trummor/keyboard
[x] Något annat instrument
[x] varit på en kryssning 
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken 
[x] träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu 
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[ ] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 2

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil 
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[x] äger en videokamera
[x] egen laptop
[ ]egen dator
TOTAL: 3


totalt : 42,5
1-25= Ghettokid
25-35= vanlig
36-40 = Bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

..................................................

All you need is love.


Hella fella's!

Sitter och kollar/lyssnar på MTV, det är så mycket som händer på datorn just nu om bloggen och grejer. OMG. nedå haha..

Jag är fortfarande trött, men jag måste plugga och funderar på att gå ut med hunden, låter det rimligt? mjo kanske det.. Idag är det onsdag, och det är bara idag och imorgon sen MÅSTE jag vara frisk! Då är det fredag!!!!

Gah va trött jag är, det har tagit mig 20 minuter för att få det här  inlägget nu.. 


you're the reason i wake up


happy girl!

Hej sötnosar!

Jag är så glad, jag vet inte vad det är! En uber söt kille är glad och då blir man själv glad, ellerhur? GAH! Vill bara skrika! :')

Jag är glad för att mina vattkoppor börjar gå bort, hoppas jag kan gå till skolan på fredag HOPPAS! Då är det sista skoldansen också..

Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och dricka en massa vatten! PUSS


thoughts

i wounder what goes through your mind when you hear my name.



bort med sockersuget?

Hella fella's!

Ny duschad, fräsh brud här! Eller ja.. bortsett från prickarna!
Nu ska jag ta en banan och äta lite, det är en väldigt bra taktik jag har börjat med nu. Godissugen eller sockersugen så tar jag en frukt.. Det är iallafall bättre än godis? 

Så om ni är som jag?
•sugen på socker hela tiden
•Blir sur för ingenting för att ni inte har någon form av socker

Ni kan göra en god fruktsallad eller något liknande! Så ska ni nu på en gång gå till era föräldrar och be dom att köpa mer frukt/grönsaker och berätta varför!



the simpson & Family guy

Ett litet tips bara, klockan 20.00 är det family guy och the simpsons efter varandra på kanal6!

Såå för er som inte gillar det så är det bara att strunta i det här inlägget, puss



happy b-day!

Idag är det min underbara pappas födelsedag! Han fyller 39 år och jag tycker han är ung! Han blir säkert glad av ett litet grattis från er!
Puss!


hungryy

Hello people!
Min update har vart LAME idag.. Men jag har sovit hela dagen och somnade vid 20.30 igår! Jag är så trött på all sjuka!
Jag tror jag kommer vara off hela dagen, men vi får se! PUSS

klockan är 19.10 på en måndags kväll i april

Hej snyggingar!
Jag kom nyss hem till pappa från mormor med mami.. Jag käkade där och sen så satt vi tillochmed ute! Ofattbart! Det är bara april och vi satt ute och åt (jag hade bara shorts på mig :')
Vad gör ni ikväll? Puss!
Bild från förra våren/sommaren ( det var nog i maj)

ny tränad!

Hello handsome!

Nu är jag som gott som ny-tränad! Har vart på crosstrainern i 40 minuter och det är skönt att koppla bort allt annat och bara träna!

Det har vart runt 20 grader i solen hela dagen och nu ska jag ut i på balkongen och sätta mig i solen ihop med ett glas isvatten och bara njuta!

(Jag på crosstrainern)


....................

Vet ni vad jag hatar? När folk säger.. *Men åååhhh den där låten är ju gammal*!

Jag blir riktigt irriterad på det?! En låt kan vara extremt bra, det finns jätte många låtar som jag tycker är as bra! Men när jag lyssnar på dom låtarna så säger ALLTID någon, men den där låten är gammal.

OCH?! Det spelar väl absolut ingen roll om jag tycker att det är bra och jag vill lyssna på den?! Gaah jag blir tokig!

Så snälla, innan ni säger att en låt är gammal? Så tänk på att den personen kanske bara blir jäätte glad av låten och om ni kommer och säger till så kanske dom blir irriterade.. Så förstör du en hela dag! Inte så kul va?



m is for music

Hello.

Vaknade för lite mer än en timme sen, Jag har bara slöat!

Nu börjar jag få lite panik, Jag går inte i skolan?!?! Jag får mycket läxor, eller jaa.. inte hemskt mycket, men det är så mycket att göra och jag vet inte vart jag ska börja!! 

Men om jag sätter mig nu vid skoldatorn så får vi se vart jag kommer!

WAKA WAKA EH EH

Go'kväll!

FÄRDIG!
Stod på crosstrainern i 35 minuter, Sen masserade mamma mina händer för att jag skulle bli lugn.

Nu ska jag duscha och greja, sen kolla på family guy! hihi tog med mig första sesongen hit till mami, det är pappas igentligen, men jag lånade den för länge sen.. hihi om du läser det här får du tillbaka den när jag är klar med den!

Men här är bilder på två utav mina garderober och hur bra det blev med hyllan!




i'm on!

Snyggingar! Vad gör ni?:*

Sitter och kollar på TV och kom precis hem till mami, åkte hit för jag inte vill visa mig för jobbkillarna som är hemma hos mig och renoverar.. 

Jag ska träna lite på crosstrainern och lite rumpa och sånt.. Får se hur mycket jag orkar nu när har haft feber och grejor.. See u later aligator!


länkbyte!

http://milsa.blogg.se/
http://milsa.blogg.se/
http://milsa.blogg.se/

Kolla in tjejen!! :D

städning & smått renovering

Hella babes!
Nyss åt jag mysig familjemiddag men nuuu hållerjag på o städar för fullt! Det har jag gjort hela dagen.. Duktig tjej!
Pappa har satt upp min nya hylla , supernöjd! Jag har rensat mina garderober och flyttat om lite där.. nu hittar jag bättre!
Det är bara lite kvar nu sen så jäklar är det fint!
BILD- sen RM förra året!

time of your life


Another turning point;
a fork stuck in the road.

Time grabs you by the wrist;
directs you where to go.

So make the best of this test
and don't ask why.

It's not a question
but a lesson learned in time.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs
and still frames in your mind.

Hang it on a shelf
In good health and good time.

Tattoos of memories
and dead skin on trial.

For what it's worth,
it was worth all the while.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.


It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

mysigt!

Hej sötnosar!
Nu sittter jag inne på mitt rum och inte gör speciellt mycket, ska jag städa lite? det låter bra!
Nyss så åt jag lunch med mina underbara familj, vi grillade hamburgare hihi... Såna saker är lite mysiga! Eller vade tycker ni? :*

never say..




i'm perfectly good

Mina vackra medmänniskor! ; ) hehe..

Nu är jag nyduschad och ska lägga mig i sängen, fast med datorn! Kanske ska plugga lite? 00.10 på en lördag natt? 
Mjo kanske, jag har nog gått och blivit knäpp nu när jag har vart hemma i en vecka! Blir hemma nästa vecka också.. Och veckan efter det med..

HAHA men vetni? DÅ är det ju påsklov.. Skönt! Då jäklar ska jag hitta på saker, ska inte va hemma en enda HEL-dag.. Oh jag har stora förhoppningar av dom här prickarna.. Att dom SKA vara borta på fredag för hela helgen är det fullspeckat!!!

FREDAGEN: SISTA skoldansen :') (Så ni på Lindboskolan och Tunboskolan, 15/4 är sista!!!)

LÖRDAGEN: Hihi ska t stockholm och.. det får ni se.. Den som väntar länge väntar aldrig förlänge!

SÖNDAGEN
: Har jag lovat lilla Tim (Emma's lilebror) att jag ska komma på hans badkalas! Jag har verkligen lovat!



Mitt hår ser extremt glansigt ut där, det är sen i sommras! :*

solen skiner fortfarande

Hej snyggingar!


Vet ni vad jag gjorde nyss? jag var äntligen utanför huset! Jag var ute med mina familj på tomten, jag tog med mig Ella på en liten promenad (7 meter från huset) Hoppade lite i vattenpölarna som tydligen var hysteriskt kul och så gjorde vi en ''soppa'' ahah småungar är bara för söta.. IBLAND.


skolarbete.

Jag kom på att nu när jag är pigg har jag massa skolarbete att ta itu med! Så nu sätter jag mig vid datorn och skriver lite med ett stort glas vatten!

Jag har..:
♦ Matte
♦ Fysik
♦ Biologi
♦ Svenska
♦ Teknik
♦ SO
♦ Hemkunskap

Wihoo! bara börja nu!♥

westtown

Det här är en av mina (miljooooner) kusiner och hans crew, check i t out!
Det här är nästan helt awesom Sebbe!


haha.. naaw

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
haha Jag och Petra!Hittar så mycket tokiga bilder nu när jag är sjuk!


i will do anything for love!

Hello baby's!

Jag vill vara frisk så jag kan gå uuuuut! Jag bara sitter inne och kollar på solen från ett fönster.

Men pappa sa att mitt ansikte ser bättre ut idag iallafall.. men kan jag lite på det? Njaaaa. haha! Men känner mig lite piggare och jag dricker vatten hela tiden nu så febern ska gå ner.. 

Just nu sitter jag och kollar på repris från Talang som va igår.. Var det någon av er som såg det? Puss!! :*


second

Gaah.. Jag har nyss kolalt på första Twilight filmen och nu ska jag kolla på den andra!

Dom är så bra, har bara sett dom nån gång tidigare men ändå är de helt totalt super duper grymma!:*

...

Look after my heart, I left it with you.




läsare minskades..

Ni har minskats nu när jag har vart dålig på att uppdatera nu när jag är sjuk! Men Det förstår jag :')

Men då är det väl tur att jag ska börja skriva igen eftersom att jag är mycket piggare.. So keep readig :*


sjukhuset

Hello.

Idag var det en händelserik dag.. Jag var nämligen på sjukhuset.

Mamma ringde till kerema (nån sjuksak..?) Dom ringde till mig och ställde frågor och sen så tyckte dom att vi skulle åka till skuhuset..

Vi åkte dit och mamma gick in på akuten och jag fick stanna i bilen för att jag inte fick gå in på akuten. Dom gav mamma två muggar med vättskeersättning och två panodil som jag skulle få i mig, sen skickade dom oss till infektion avdelningen. 

Vid det laget hade jag fått i mig ena vättskeersättningen, Vi var tvugna att gå in vid en speciell ingång så att inte mina bakterier skulle smittas till någon annan eftersom att vatt-koppor är så pass smittsamt! 

Jag blev insatt i ett litet rum där jag drack den andra vattskeersättningen och tog de två panodilen jag fått. Efter ett tag kom det in två läkare som ville prata med mig och undersöka mig. 

Dom frågade en massa frågor och kollade på mina prickar. Dom tog tempen och kollade mina öron och ögon m.m. 

Men det enda dom sa var att jag var tvungen att dricka mycket mycket mycket mer vättska och äta mina tabletter jag fått.. Om jag inte drack så skulle det vara bra att dom la in mig på sjukhuset så jag är tvungen att få dropp!!?! Det vill jag verkligen inte så nu får vi tagga vatten hela dagarna långa!!

Och bloggen kommer att vara igång som vanligt nu!! WIIIHOOO :D

vaknade upp ur sömnen

Godmrgon..? eller go'kväll? 

Jag har sovit hela dagen med vissa vakna stunder, Jag vaknar och är vaken i några minuter sen slocknar jag igen. 

Mina koppor i ansiktet är väl lite bättre men nu har jag massor mer på min kropp! Vill ni se en bld?! 

HERE IT COMES




det här dödar mig!

Hej hallå.

Jag har vart vaken ett bra tag nu.. Jag har bara inte orkat bloggat. Så länge som jag är sjuk kommer min uppdatering suga!

Jag blir bara sämre och sämre hela tiden och orkar knappt vända på migg i sängen.. haha låter slö!

Men jag försöker hålla mig uppdaterad så ni kan följa mig och mina vattkoppor. Idag har dom blivit miljoner gånger värre i ansiktet.. dom börjar komma på benen ocharmarna nu.. Så snart har jag väl ÖVERALLT!

Men senare idag ska mamma hämta ut mina tabletter jag ska få så att det här går bort snabbare och slutar klia!

Vill ni se mina prickar? skulle inte tro det..

Godnatt beautifuls

Godnatt.. Jag har redan somnat X- antal gånger nu ikväll! Nu ska jag sova för natten och sen får vi se hur jag mår imorgon..

Jag ska nog till köping imorgon för att jag inte vill vara hemma torsdag och fredag när det kommer hantverkare hit.. hehe vill inte att sveriges folk ska se mig såhär.. hehe..

Sugen på godis, rädda mig någon..?!



Don't forget to be awesome

Gud vad jag vill ha sommar! Åka till grönalund, långa sena sommarkvällar.. Bada och sola!
Är det bara jag som vill ha sommar?


petra♥emmy


window

det här är en del av mig!♥




prickarna


buhuu..

Buhuu :'(.. Mina vattkoppor börjar invadera mitt ansikte nu ocksåå!! Usch och fy vad det kliar.. 

Kommer nog en bild sen.. Ni kommer se att det har blivit mycket värre än igår :/ Men men.. Jag får ju kolla på tv hela dagen (extremt skönt..!) 

Haha busig bild n'r jag var frisk för någr dagar sen! haha!


oc

Nu lägger jag mig i sängen och smsar lite och kollar på OC, Det kommer att vara mitt liv den här veckan!

Då låter det som om att livet leker.. Men jag kom o tänka på.. bara för att jag inte är i skolan så behöver jag inte göra något.. - FEL!

Jag kommer få en himla massa hem uppgifter :/ Men det klarar vi eller hur?! 

WHOOP WHOOP. Godnatt!♥

Bild sen nån tjejmiddag för längesen.. Kolla va glad jag var! hihi

vattkopporna


boom boom boom

Hej mina fina blogreaders!♥

Jag är lite piggare, orkar sitta vid datorn iallafall.. Ska göra om lite på bloggen och hjälpa en bloggkompis med hans blogg så den inte ser så fjollig ut (sorry) haha..

Jag blev ännu lite gladare när pappa kom hem med en COSMOPOLITAN tidning till mig efter han var på affären idag :')

p.s. Den här veckan kommer jag bara tjata om mina jävla vattkoppor.. ber om ursäkt i förväg!


naaaw

Min lillesyster kom preis hem från en kopmis med ett litet paket till mig!
Hon har gjort ett armband som det står * best och Cool* på.. Sen har hon gjort örhängen, på ena står det best och på andra står det cool! Det är såna här små grejer som gör så att livet blir ännu mer kul!


you fill my heart


vattkoppa i munnen?

Tjenare! Jag är lite piggare nu, har tagit alvedon och sovit lite :')

Jag har en vattkoppa i munnen? är det möjligt? Jag tror det, min bror hade det också.. Det är hemskt vad den kliar! Eller ja.. Alla kliar. 

Nu när jag får lite energi så ska jag passa på att plugga lite och sen läsa vidare om vattkoppor på GOOGLE, Jag har en vatt koppa i pannan. Fint.


jag älskar min Onepiece!


sjuk :'(

Hello.

Jag är hemma idag. Ni vet jag sa ju igår att jag trodde att jag skulle bli sjuk.. Jag hade rätt.  Jag har ganska hög feber och mår lite smått illa hela tiden. 

Jag har fått prickar över hela kroppen.. Det blir nog en sväng av vattkoppor för min del. Både min lilasyster och min lilebror har haft det nu. Elias blev frisk från det i helgen :/ INTE glad idag. 

Jag har massa saker i skolan den härveckan och nästa och jag har verkligen inte tid att blir sjuk. Cheerleadingen är också viktig! Vi ska tävla om en mpnad och jag kommer inte träna. 

hejpa.


-


språkresa malta, goso - Here i come!

Vet ni vart jag ska i sommar? Jag ska till Gozo som ligger i Malta! Jag ska åka dit och lära mig mera engelska och ha en massa jäkla skoj! Ni anar inte hur glad jag är! 

Det är bokat och klart nu! 5 juli åker jag och koller hem den 25 juli! :') Längtar!

Men det kommer att vara väldigt nervöst, jag!?!?! ska åka ensam utomlands.. HERRE gud jag vet inte vart det här kommer sluta! Nedå, men jag klarar mig nog riktigt fint!

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite och sen sova. Godnatt mina finaste blogg läsare!♥


Mean girls 2

Det var den filmen vi kollade på. Jag, pappa, pernilla och Ella.. Den var inte bäst! Men den var bra, helt okej! :') Den är värd att se iallafall! 

Jag hann inte städa klart mitt rum innan pappa och dom ville att jag skulle komma upp och käka och kolla på film, så jag får fortsätta nu.. (J*kla dom) ahah skoja! 

Dom var så glada.. Då blir man glad själv! : )  Puss!




klarar du allt det där?


film mys med familjen! Så mysigit. Vi har ...

film mys med familjen! Så mysigit. Vi har ätit och pratat :*


börjar nu

Börjar med städningen nu, det behövs verkligen! 

Kläder och massa saker överallt! Ska rensa mitt smink också. Ni får se sen hur mycket jag igentligen har!



..

Jag ska skrika ditt namn över hela atlanten.




waaaaaaahh

Jag sitter och skrever på min svenska fördjupning, Svenne boken. Det är ganska svårt men jag har kommit en bra bit.. 

Jag har en massa att göra idag, men jag tror att jag börjar bli sjuk :/ Men vi får kolla det sen.

Jag måste
♦ Städa mitt rum
♦ Rensa garderoberna
♦ Skriva svenska uppgiften
♦Plugga HK.

Men om vi gör det snabbt så är allting över sen så fåår jag sova zzZZZzZZzzZzzZzzZzzzZz



veckans blogg by sarah tjulander



Jag är med och tävlar i Sarah Tjulanders (världens finaste!!!) veckans blogg :)

Jag kollar på hennes blogg varje dag och följer den.. Gör det ni också! :* klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

the hills weekend break

Är inte The hills extremt bra? är det bara jag som tycker det?

hihi just nu sitter jag och kollar på det :') 
Var nyss på affären med mami och köpte toning.. Har en förbannad utväxt! sen ska jag hem till pappa och städa mitt rum och plugga! 

Ska städa min garderob ocksåå, bilder kommer sen..  Som ni kanse märker så ska jag inte träna idag  :/ Ni vet ju.. Skolan går ju först! Jag ska göra allt för att få åka på språkresan i sommar! 

Puss!



whooop whooop




What are you doing baby's?:*


Tja! Jag hittade på något att göra ikväll ...

Tja! Jag hittade på något att göra ikväll iaf! Jag är i kolbäck och är ute med massa:) vi pratar och fryser, men det är chill. blog u later:*


lite nytt sådär..

Hella fella's!♥

I'm back! Jag sitter och äter Vanilj Delikatess yogurt! Mums!

Efter vi var hos mormor så köpte jag lite små saker bara, ni ser väl bilderna under..

Vad händer ikväll folket? Jag har ingenaning!


videoblogg

Jag pratar väldigt otydligt, men jag var väldigt stressad!



godmorgon sunshines!

jag fick en fråga och självklart svarar jag!

Malin: Vilken skola går du i? :D ♥

Svar: Jag går på Tunboskolan i kolbäck! ;)


Jag vaknade  nyss! Jag soov ju jätte länge idag? Det är olikt mig.
Jag funderar på att hoppa på crosstrainern och köra lite.. Men vi får se hur mycket mitt knä pallar! ; )

Idag är det lördag och jag har inga planer alls.. Jag tar ju bara dagarna som de kommer och sen får man se vad som sker.. I mitt liv kan allting hända.

Jag funderar på att ändra typsnittet på min blogg, vad säger ni? :*
PUSS!

Trött tjej! whoop whoop!

Hej alla söta! :*

Nu kom jag nyss hem från kolbäck! Det har vart en riktigt lyckad kväll iaf tycker jag!

Nu ska min lillebror (som fortfarande är hyper?!?!?!) spela tv spel.. Mitt i natten! Han är lite tokig hehe..
Jag sitter och dricker lite saft och kollar på ''kjell'' på youtube.. HAHAHHA han är så knäpp!

Men vill bara säga att mina vänner är underbara!

Test! Om det här funkar kan jag mobilblogga:*

Test! Om det här funkar kan jag mobilblogga:*


fredag! ♥


1 april 2011

Tjolahopp!

Nu sitter jag på svenska-engelska-plus! JAg har lockigt-hår och är helt ny-duschad.. Vi har haft idrott och det var helt galet!!

Vi körde soft-boll, Det regnade och var lerigt och blött! Men det var kul!

9:2 är nog världens bästa klass. I love you!♥


Martiin Berg Gästbloggar

Tjollahopp, ja sitter bredvid Emmy Sofie Andersson, hon sitter och snokar runt i min mobl och vägrar visa vad hon gör, Emmy luktar lera och har lockigt hår just nu, pusshej

RSS 2.0