NY BLOGG!!!!!!

Hej allihoppa, jag tänker prova en ny blogg.. Fungerar inte det så kommer jag tillbaka till den här! Puss, följ den nya!!!


emmysofie.myshowroom.se

Pics from last year


Testar lite!!

Hejhallå! Nu testar jag att mobilblogga via min iphone, härligt nu när jag fattar hur man gör!

Vi kommer alltid ha paris


deep

Hello mina underbara!:*

Jag är ny duschad och håller på att göra min dator lite snabbare med något program.. (jag är inte så haj på datorer när det gäller sånt..) 

Vad händer idag?? Ingen aning, Funderar på att ta en chokladkaka och mysa ner mig framför tv:n och kolla på miljoner utav avsnitt utav sex and the city! Mysigt!!!

På Torsdag ska jag på bio med min lillesyster, vi ska gå på poppers pigviner.. Någon som har sett den? Isåfall, Tell me how it was!?

Städa rummet eller kolla på Sex and the city?

samma grej

Wihoo klockan är 22.24 just nu och jag är dö trött! Jag tänker dra på mig min nya pjyamas och sedan krypa ner i sängen! Puss

you give me a thousand of reasons to smile


PARTY!

Idag är jag lite sliten, Var ute sent igår.. Först kom vi hem runt 4 (halv 5) från skara och sen var vi ute lite.. Jag drog hem och duschade och sen tillbaka till kolbäck vid nio. 

Då var jag färdigfixad och snygg och jag och Jasmine drog oss mot Tommy.. Där var det fest må ni tro! Vi dansade och umgicks med alla möjliga människor.. Både för fulla och förnyktra, Jag hade riktigt trevligt och tror att de flesta andra också hade det! Det blev ganska sent så vi drog oss hem glada för att vi hade fått en lyckad kväll! Lite bilder!


kom hem tidigare.. Bilder från skara!

Jag sa ju att jag skulle ut och resa idag.. Men så blev det inte. Stannar hemma!


godmorgon!

Ingen uppdatering igår.. JAG VET! Men vissa dagar blir det så :) Jag var i stan hela dagen igår och köpte en massa fina saker + en bok som jag SKA börja läsa! Visar allt sen, hihi.. 

Idag måste jag packa för jag ska till skara sommarland imorgon med min älskade vän.. WIHO vill åka  NU NU NU!! Vi är borta ända tills på söndag men på söndag..? Vart ska jag då direkt när jag kommer hem? Det blir bara hem och byta resväska sen drar jag igen?! Vart tror ni jag ska, Den som gissar rätt eller är närmast får en länkning! :D

Nu ska jag hoppa på crosstrainern nån halvt timme och sen äta frukost! Puss

RSS 2.0