har tränat = nu kvällsmys

Hej mina underbara läsare!
Nyss så gjorde jag 200 rumpövningar och 100 sit up's.. Jag vart riktigt sugen på att träna så gjorde av med lite energi! Efter det tog jag en skön lång dusch med ansiktsmask och hårinpacknig!
Nu ska jag måla mina naglar, läsa stundenthandboken som man ska läsa innan språkresan till malta och njuta av att skolan snart är slut med en massa jordgubbar!

31-5-11

Hellu mina små dammvippor! Allt bra med er? dethoppas jag!
Idag har vart en svin bra dag! Ni ska bara veta, frörst träna inför showen och sen spelade fotbolll och njt av solen med mina vänner! Kan dagen bli bättre?! Troligt vis inte!



sömn behöver alla! Men idag är jag inte sp...

dsc00137 (MMS)

sömn behöver alla! Men idag är jag inte speciellt trött, ligger i sängen och smsar, mysigt värre! Imorgon börjar vi öva inför tunboshowen, kommer bli galet! Nu börjar ju solen spricka upp, då kan man ju börja sola igen bara det inte blåser! Natti


djungelvrål + juice = en glad emmy♥

hej jag är verkligen inte på bra humör, men jag har mina knep så det går över!
Jag ska lägga mig och vila lite, har vart ute på en arg prommenad och ska äta lite godis och dricka juice framför TV:n.. 

Jag har bara en liten sak kvar i skolan sen är jag HHELT färdig i skolan och kan börja med tunboshowen! Den skriver jag mer om sen! Puss!



min helg i bilder- köpings yran

FREDAGEN :::::::

SÖTA BERTAA!!!

LÖRDAGEN!

Jag efter jag duschade, handdukstjejen på en balkong? HAHAH dör

Jag och jasmine, vi käkade Lauantaii Mackaraa


HAHAHAAHHA Berg och simon tog gangster bilder :')



Det här var bilder när vi var inne.. Vi var ute en hel den men kameran var inte med tyvärr!
Vi hade riktigt skoj i helgen, hoppas ni också hade det!

omg

tjena tjena!
Sliten efter helgen och jag inte bloggat på heeeela tiden! Skönt.. nejdåå! Jag har vart lite upptagen. Jag berättar allt i nästa inlägg.. Jag ska bara byta dator och fixa lite på mitt rum.. have a great evening!

något som inte kom upp när det skulle det


words



Even if we never talk again, please remember that I'm forever changed by who you are and what you meant to me.

i want you so bad

Hello babe's! Eller jaa.. Godmorgon!
Inatt sov jag som en liten prinsessa, kändes skönt.. Men ändå varjag riktigt riktigt trött när vi vaknade imorse! Juste..! Jag skulle ju berätta en sak som jag gjode igår, Jag färgade mitt hår! Det finns ingen hemsk utväxt kvar och inga missfärgningar! AWESOME! Men nu måste jag plugga lite, Puss!!


tja babe's! Är ute i det fina vädret och m...

dsc00125 (MMS)

tja babe's! Är ute i det fina vädret och myser! Vi spelar lite fotboll och sånt! Awesome, ikväll blir det plugg med Jasmine, och en till hemlis, den får ni se sen!


chapter II


ledig.. eller nej, plugg dag!

Mina babe's! Idag har jag studie-dag och är HELT ledig från skolan! Men nej, vet ni vad jag gör? Jag sitter och pluggar det sista nu med Jasmine, Vi kämpar oss fram!


-


bild på mitt nya syskon! Det blev en kille...

img_3179 (MMS)

bild på mitt nya syskon! Det blev en kille, han föddes för någon timme sen och jag är glad!


just fall in love.



Grym kille.

IN THE MORNING I'LL BE WITH YOU, BUT IT WILL BE A DIFFERENT KIND AND I'LL BE HOLDNING ON THE TICKETS AND YOU'LL BE HOLDING ALL THE FACTS, COME ON SKINNY LOVE.


snart- ett till syskon!

Hej! Jag vill säga en stor sak! Imorse ringde pappa mig och sa att dom var inne på BB. Idag kommer jag säkert få ett till syskon. Vi får hålla tummarna, eller hur?! Hur kul som hellst med ett nytt syskon, en helt ny människa! Awesome! Gammal bild på mig och Casper!:)

hej, nu är vi på väg hem från gymnasieskol...

dsc00118 (MMS)

hej, nu är vi på väg hem från gymnasieskolan vi ska gå på i Höst.. Den verkar bra och känner mig inte lika nervös över gymnasiet längre:) nu har vi bara en lektion kvar i skolan och sen är det mini helg, vi har studie dag imorgon. Sen när jag kommer hem ska jag berätta något riktigt kul! Stay tuned!


get some sleep

tja babe's!
Nu ligger jag i sängen hos jasmine och ska kolla på film, sover här inatt! Imorgon ska vi och kolla på gymnasieskolan vi ska gå på i höst, awesome! Ville bara säga hej.. Puss!


outfit


up up and away

Helo babe's!
Det är inte mycket kvar alls i skolan nu! Grymt skönt. Fick goda nyheter idag, Jag har klarat mig i matte så nu är det största problemet över! awesome!
Men just nu kom jag precis hem efter skolan, jagf ska börja fixa mig lite.. Ska åka och fira en med familjen. Bild på outfit och grejs kommer upp snart, ska bara välja lite smycketn och sånt! Puss♥

music♥

Vad tycker ni om låten babe's? Jag tycker den är awesome!

nystädat!

Gah mitt rum är helt nystädat och fräsht! Ville bara gå och dö ett tag men det är så skönt nu när det är gjort! Ny bäddad säng, sent på golvet och skrivbordet.. Det enda som bara behöver fixas till är mina garderober, men det gör jag imorgon eller senare i veckan. Och den här gången när jag har städat ska jag försöka hålla det rent och snyggt! Det är ju så jobbigt att städa hela tiden, ligger kläder och såna tjejgrejer över hela golvet och bara blir mer och mer!! men jag är ju tjej? Ska börja samla lite mer vuxen poäng nu.. Skriver om vad ''vuxenpoäng'' för mig är!

Nu har jag precis fixat mig lite och tänkte åka hem till jasmine.. Vi får se vad vi hittar på! (bilden är jag och j) Stay tuned!♥


lördagen!

God morgon/förmiddag sötnosar! Jag vaknade för någon timme sen och tänkte på er direkt! SÅ nu sitter jag hr och skriver lite. Tänkte lägga upp bildetna sen igår på mig och Jasmine. 

Det var en riktig lyckad dag och kväll iallafall! Skrattade så jag nästan kissade på mig flera gånger. HAHA, Nu är jag döds förkyld igen (är det varje morgon) och vill verkligen inte städa mitt rum, a man need to do is what a man got to do.  Let's get started!


Det var en hemsk tåg resa! nejdå skojade bara lite!
Jasmine satt och spelade Angry Birds HELA tåg resan!
Jasmine vid pettsson och findus huset!
Jag vid pettsson och findus!
Jasmine inne i p och f's hus!
Slut på dagen, bilden togs igår på djurgårdsfärjan!

grönalund, awesome! Hellu, jag är på gröna...

dsc00098 (MMS)

grönalund, awesome! Hellu, jag är på grönalund med Jasmine.. Har vart här sen det öppnade.. Vi åkte tåg, tunnelbana och färja hit! Hur grYmma är inte vi! Awesome


19-05-11

Helloo!
Glad tjej idag, dagen har vart helt cp men nu är jag glad! Vi har fått våra klass tröjor, Assnygga! men mer om dom sen! 

Igår när jag kom hem fick jag nya converse, kolla bilden under! As snygga, Nu vill jag bara ha ett par låga converse och avslutningsskor sen är mitt sko behov fullbordat! Nu är jag hos jasmine och ska beta av lite på våran lista, Asnice!! Ni vet varför uppdateringen är som den är ibland, Jag pluggar som fan nu!! Men ni får lida en vecka till sen så är det awesome!!




spexfoto!

Tjena göllöngar! för någon dag sedan hade vi i min klass spexfoto! Vi var kannibaler, fucking AWESOME!
Alla hade sönderrivna kläder och ''blod'' och smuts överallt! Så fort vi har fått hem bilderna eller att dom är möjliga att ladda hem så kommer den nsygga bilden upp här på bloggen! Men nu.. Bilder sen tisdags när vi fixade oss!

MYS!

tja babe's! Vet ni vad jag har gjort idag? joo.. Pluggat!
Men nu är jag ny duschad och fräsh! Kollade nyss klart på Big Brother.. hehe.. Nu ska jag ligga och kolla på tv ett tag sen lägga mig i sängen och smsa lite! Puss!♥


Tjena sötisar! Nu har min klass precis tag...

dsc00084 (MMS)

Tjena sötisar! Nu har min klass precis tagit spex foto, nice! Så här såg jag ut!:d


16-22.46

helluu babes!♥

Idag har jag pluggat hela dagen med Jasmine! Vi har en lista på ''got to do''-list vi har strykit lite saker! svin bra, eller hur? Allting kör ihop sig nu i slutet, men det är bara att bita ihop!

Imorgon har vi SPEX-foto! Min klass är AWESOME! Jag har med min kameran så ni får se imorgon hur vi såg ut och grejer! 

Nu ska jag fixa lite, äta lite godis sen lägga mig i sängen! Mys!♥

Klassen för några månader sen när vi skulle dansa till carola på våran bild lektion? cp hehe..

aey


when you breathe, i want to be the air for you.

Helloo!:*
Hur är det med er? Jag är dödsförkyld men är i skolan idag ändå.. Mem man ska ju tänka positivt, eller hur? Då blir man nog friskare och gladare! Känner mig som en säck eller nåå.. GALET trött! Min morgon var helt underbart skön! Vaknade upp och smsade lite, ur gulligt! Sen duschade jag och sen fixade mig.. Nice!!♥


godnatt!!

Godnatt mina sötisar! Nu ska en sliten tjej vid namn Emmy lägga sig i sängen men sockerdricka, chips och dipp framför TV:n och kolla på en mysig film och smsa! Puss!!

gårdagens kväll!!

herreguuud vilken lyckad kväll det var igår!! Vi var hemma hos en kompis och hade riktigt kul, dansade, träffade nytt folk och pratade!! Fick tårta och grejer också.. Tack alla som gjorde min lördagskväll extremt bra!


lördagen

Helloo!
Idag har jag vart barnvakt med Jasmine åt min söta lille bror Elias! Vi hittade på en massa kul, var vid ankdammen, en jätte stor klätterställning och på djuraffären och kollade på när en man fiskade. HAn fick en stooooor fisk! hahahahahah... Här är lite bilder! Men nu ska vi börja fixa oss för ikväll blir det parteyyyy! Puss!



13/5 -FREDAG

Helllaa fella's!!
Har ni sovit gott? det har iallafall jag! nu har jag precis fixat klart mig och sitter och smsar! Wihooo!! Idag 'r det fredag den 13 och jag ska vara försiktig med allt.. haha skoja! Jag tror inte på sånt där shit ; ) Men mitt tur nummer är 13 och jag gillar fredagar såå den här dagen kommer nog bli awesome!! Stay tuned


Tjena! Är på väg till träningen nu, chill ...

dsc00050 (MMS)

Tjena! Är på väg till träningen nu, chill i dill! Älskar vädret! Vad gör ni? Puss


just stay strong!

Viva la HELLOO!!
Sitter hemma just nu och ska snart åka till träningen, ska bara fixa lite sånt först, skriva ut lite på skrivaren! Hoppas jag kommer på hur man gör.. hehe. 

Sitter och smsar lite, ur gölligt! lyssnar på musik också.. NICE!!!


yes

I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you, no
I keep on ducking, keep on ducking
And nothing helps
I can't stop missing you.



plugg hos jasmine!

Hello babe's!
Just nu sitter jag ute på Jasmine's veranda och pluggar i solen!! Sjukt mysigt! 26 grader här och jag klagar inte!! :D
Är så glad för det fina ''försommar''- vädret. Sitter och pluggar buddhism, har muntlig redovisning inför liten grupp imorgon! Nice!!
Tidigare idag hade jag muntliga i nationella i MATTE? Det var inte så svårt, fick ett starkt G! Go Emmy!! haha..  Men nu måste jag ta en knäckemacka och sedan plugga vidare! Seeu babe's!!!:D ( p.s. är på svin bra humör!!)

afraid to fall in love



Godmorgon, hade nyss nationella i matte muntligt!! gick faktiskt bra, Vad gör nu babes?

upptagen brud!

TJENA ALLA FOLKS!!
Som ni märken så är min uppdatering inte den bästa.. Jag hinner inte riktigt! Men ska bli bättre på att ta med mig kameran så ni får lite bilder och sånt! Jag är ju ute i fina vädret hela dagarna.. HÄRLIGT!! Just nu sitter jag och kollar på Big Brother och smsar lite.. MYS! Vad gör ni babes??


Gaaaaaah

så himla dålig på det här! Ni vet.. UPPDATERINGEN!! MEn idag har jag vart med mina underbara vänner och nu är jag hemma! Jag har tilloch med pluggat idag igen.. Duktig tjej! Det är ju så fint väder så jag uppdeterar så dåligt dåå. Är ju bara ute och har kul! 

Men nu ska jag fixa lite, ni får veta seen! Puss!!!♥

Jag när jag blev fotad för ett tag sen! ( blev inte fotad såhär, det här är bara en bild Petra tog innan jag fotades)

plugg plugg plugg!

Hello. 

Min dag var underbar! Jag tog mitt första dopp i kolbäcksån idag efter idrotten, STOLT! haha.. Jag och Jasmine var ute ett tag sen drog vi hem med lite plugg godis och pluggade! 

Nu är jag hemma (för typ en timme sen) och ska plugga liiiite till.. SOUNDS GOOD!


sooolen!!

GAH vad jag älskar vädret!! Just nu är jag med jasmine och jag tog en snabb bloggtid inne på gårn..! Snart ska vi äta pizza och ikväll ska vi plugga rumporna av oss!!

Men innan det tråkiga börjar ska vi chillla lite mer i vädret! kanske det blir en tripp t hemköp för en glass? Puss!!!

cheer music open/ cheer SM


nya cheer- shorts + SM t-shirt!


SPaRKS- group stund


..................................................


min underbara helg, bör läsas!

Hello sweethearts! Jag är hemma!
Vet ni vad jag har gjort i helgen?? Jo.. JAG HAR TÄVLAT Music cheer open tävlingen,  och kollat på när våra grymma inviduella och GROUP STUND tävlade SM!! 

Jag (sparks lag) tävlade igår(lördagen) Vi fick en bronsplats och är nöjda!! Det kommer en film och bilder senare! Vi hade sjukt kul och det var sista gången någonsin vi gjorde programmet!:'( Men men.. Man måste gå vidare, eller hur? På kvällen på lördagen så checkade vi in på hotellet och fixade oss lite, sen gick vi och åt Pizza!! Sjukt mysig restaurang. Vi träffade några från laget *power* efter vi hade ätit och sånt.. Vi kastade jordgubbartillvarandra genom fönstret och massa.. hehe sperks är som dom är !

Idag var jag backstage med group stunten och indviduella tjejerna! Jag taggade upp dom lite och bara chillade! Det kommer bilder och filmer från idag också senare! Bil resan hem var hysteriskt kul! Herre gud säger jag bara!

Jag tyckte att ALLA lagen var totalt AS GRYMMAAA!!!! Men mitt ''WOW'' den här helgen är dom som tävlade Partner-stunt! För er som inte vet vad det är kan kolla på filmen nedanför! : )

SÅÅ lyckad helg! Jag tycker att den som aldrig sett en CHEERLEADING TÄVLING MÅSTE skriva upp det på sin *göra innan jag dör*- lista! 

FREdag!!!!

Janiii.. Min fredag sög under skoltimmarna men seeeen !!!! haha.. då åkte vi hem till mathilda (jag och jasmine) Vi chillade lite, sen drog vi till stan! Köpte lite som ni får se sen! 
Ikväll ska jag hem till Dounya i köping och sova och tagga inför imorgon! Men ni vet ju inte vad som händer imorgon?? STAY TUNED!




keep fighting



Vet ni vad jag har gjort? Jag har tränat min rumpa och magen.. körde ganska mycket faktiskt! Ska göra samma övningar 4 gånger i veckan minst.. Det är inte för att jag vill gå ner i vikt, det är för att jag vill bygga upp lite muskler! Jag ska göra ett träningsprogram som jag ska följa och jag tror att jag komer hålla det den här gången! AWESOME! Med rumpövningarna tar bara 6 minuter!´, och det bräns! Det är helt enkelt grymt, kan visa övningarna sen.. skullle det vara en bra ide?  + att jag skabörja använda mina Easytone Reebook skor! ; )






yoga?

Helo my wounderful blogreaders!

Jag har tänkt på det ganska länge och läst mycket om det.. yoga. Det ska vara en riktigt bra träning för hela kroppen! Hur nice skulle inte det vara!? Få snygg kropp och träna på en roligt sätt? AWESOME! För er som läser Sarah Tjulander's blogg så kanske ni läser att hon tränar en hel del.. Men det låter ganska tråkigt.. Situps hit och situps dit. Crosstrainer hit och dit.. Jag vene vad den fina flickan håller på med! Men hon gör ett bra jobb tycker jag.. Men jag skulle hellre köra crosstrainern någongång ibland och situps lite då och då, Träna cheerleading och sedan träna YOGA!! Det skulle vara riktit kul, någon läsare som har provat på yoga? Var det jobbigt? Kändes det bra efter? Berätta! Kram!

Jag på crosstrainern när jag var sjuk (vattkoppor ni vet)

HAHAHAHAHAH


THURSDAY, oh my god

Helo.

Igår på kvällen skrev jag aldrig, jag åkte hem till jasmine och pluggade och sen sov jag där.. Vi somnade ganska tidigt faktiskt, pluggade till kvart över tio ungefär sen vid halv elva tvär sov vi båda tva! Vi vaknade vid sju och klädde på oss, åt lite och sen fixade vi oss! Ni vet hur tjejer är..

Vi kom t skolan och skulle skriva nationellt prov i matte!! Det gick väl sisårdär.. Men jag gjorde mitt bästa iallafal! Har haft teater också, jag tycker det kommer bli skit bra när vi väl får till det!  Jag har två biologiprov idag också!! Efter det ska jag vara kvar efter skolan och ha extra syslöjd.. TRÅK! 

Efter skolan vill jag ha godis, så ska prata med Jasmine om hon vill leka med mig och om vi ska köpa godis! LÄNGTAR!!

Något som inte kom upp när det skulle

check this out! FRÅGESTUND!!

Hello!!

Nu är det dags för en frågestund och svaren kommer upp på en videoblogg sen hade jag tänkt!
Ni kan kommentera och fråga eller så kan ni skriva i bloggsvar som jag har i menyn på vänster sida!! 

Allt jag säger är: GOO!!!

Hemmaaaa

Min dag! Joo jag hade migrän i skolan som VERKLIGEN inte var kul.. Men det gick över! Vid kvart över ett satt jag på möte i Hallsta! Vi pratade massor och kom fram till lite saker! ; ) Efter fick jag och petra skjuts till kolbäck och jag drog upp på gårn! Det var väl som det brukar där, samma människor. Men det var ju kul ändå, nu kom jag precis hem och har redan mjukisar på mig :M hehe.. MEn jag ska fixa lite, Plugga lite och sen städa lite! Men viktigast av allt! Jag ska ÄTA!! hungrig hela tiden..


life is to short, to care about the little mistakes





godmorning sunshines!


Tröja, monki. - JEANS. Rut m.flr. - Skor, Converse.- guldring, ginatricot-

Helluuu baby's! 
Har ni sovit gott? Det har iallafall jag! Så här^^ såg jag ut imorse!

ta-ta-ta-ta-take me

Såå skönt! Är ny duschad, hade ansiktsmask och hårinpackning! Nu ligger jag i sängen och har smort in mig med en dive body lotion som luktar så himla gott! Jag har på min min onePiece och väntar på att sova, men innan ska jag smsa lite! Puss godnatt! Imorgon är det onsdag!!! WIHOOOO♥

cheerleading- lite fail sådär



Här är vi från träningen i sändags.. OMG säger jag, inte helt okej! MEn på lördag ska vi rocka sönder matttan, eller hur tjejeR??!!

ny kategori- dagens fråga!

HEllu.. En helt ny KATEGORI! Hur awesome är inte det? Jo det är asgrymt! I den här kategorin kommer jag att ha DAGENSFRÅGA.. Den kan komma hur som hellst, när som hellst! Hoppas ni gillar det! Det finns inga regler.. Hittar ni någon fråga som ställdes för två veckor sen och ni vill dela med er så gör det GÄRNA!


Dagens fråga är: Tycker ni att utseendet är viktigt på en fickvän/pojkvän? och berätta varför du tycker som du gör!



Nu ska jag köra riktigt hårt på träningen!...

Nu ska jag köra riktigt hårt på träningen! Ska kötta sönder, har laddat hela dagen! Sen ikväll blir det mys!<3


shit happends


a reason for breathing


MAT

Nu är det lunch, ÄNTLIGEN! Är så himla hungrig så ni anar inte!

Jag har pratat med Petra lite idag om lite saker på bloggen! Det får ni se när det kommer upp sen! Men nu måste jag verkligen äta! Klicka HÄR för att komma till Petras hemsida! ♥PUSS!!!

mina nycklar är borta!!

Godmorgon! ingen bra start på morgonen.. Nu ska ni få höra!

Vaknade upp, det var fult väder. Det snöade tillochmed. Jag låg kvar i sängen i en halvtimme för jag ville inte gå upp i kylan!  När jag väl va uppe fanns det ingen återvändo kände jag. Jag sätte på mig sköna kläder, sminkade mig och sen nu helt plötsligt sitter jag på fysiken och ska börja jobba. Mina nycklar är borta och jag åt ingen frukost!!!

Döda mig nu. PEACE OUT!!!!


i'm addicted to you




Nu är det sent och jag ska sova.. Jag är riktgit trött! 
Imorgon är det sista träningen sen är det genrep sen drar jag iväg t boråååås!!! WEEHOOO!!!! 

Sovsött alla, and keep reading!

myskväll!

Hej sötisar!!

hehe.. Nu är jag på gång igen! Ska snart ha en liten frågestund och så ska jag ha dagensblogg och så ska jag fråga er lite mer frågor och sånt! Jag ska delta i mer tävlingar och försöka få så många som möjligt att hitta mitt lilla kryp in, För er som inte fattade menade jag bloggen!

Idag så bokstavligen så SÖG skolan.. Och det är bara måndag..? Men eftermiddagen/kvällen var hur bra som hellst! Jag var med en, Vi kollade på film, försökte plugga lite och kollade på hockey! XXX Drog nyss och jag lyssnar på musik och kollar på Jersey shore samtidigt! ; )

Nu ska jag fixa lite hemlisar som ni får veta sen.., PUSS! 


längtar!!


....


träningen


perfect two


RSS 2.0