blogg paus-vecka!

hello.
Jag är i norge som de flesta redan vet, men jag har svår till gång till dator i lång tid. Så jag är inne på facebook ibland så ni får kolla där vad som händer denna vecka kommer inte uppdatera så mycket under hela veckan. PUSSS

Efter träningen

Hello.

Träningen gick inge bra, jag var trött hela HELA tiden. Efter ett tag så började jag må illa så jag gick undan och åkte hem. Nu är jag hemma och ska snart be mamma hjälpa mig med håret. Jag kommer bli blek som en ödla eller något -.- 

Just nu på TV 6 är det The simpson movie för er som gillar det ; ) 
Jag vill berätta att jag är ett stort FAN utav simpson och family guy (det har jag nog fått ifrån min pappa haha..)

Nu vill jag spendera lite tid med min mamma och min Patricia (kusin)
PÖSSS

Imorgon är det fredag och sen är det lördag och dåå ska jag åka till norge med mina älskade kusiner. Jag är riktigt taggad inför det faktiskt! Men det finns lite saker som behövs fixas innan jag åker dit.
♦ Tona bort utväxten
♦ Sola!
♦ Packa!!
♦ Köpa ny marcara.

Bild runt nyår 2009/2010

huvudvärk.

Hello mina gullvippor.
Just nu sitter jag i skolan och väntar på mami och patricia som ska hämta mig efter skolan eftersom jag ska dit. Sen ska jag väl umgåås med dom lite :')

Jag är jätte sugen på att träna (och sola)! Så ikväll kör vi hårt tjejer? ; )

22-02-2011

Idag har det hänt mycket tycker jag, min dag har nästan vart bra idag.
Imorse valde jag till gymnasiet, känns inge bra. Sen så hade jag mitt so-prov. OHHH HOLY SHIT! Det kändes faktiskt bra! Riktigt bra om jag får skryta lite.. hehe. På träningen så gick det super bra tyckte jag, gjorde illa foten men det är nog över tills på tosdag hoppas jag, eller? 

Och dagens absoluta bästa nyhet är nog att jag har en mobil igen, så smsa på nu! haha den kanske inte är speciellt vacker, mend et är iallafall något, jag har samma nummer. PUSS♥

godmorgon godmorgon, hör läraren sjunga glatt, godmoron godmorgon i kööööör

Jag är fortfarande trött och lite depp.. men haha det går väl över! Här är jag och Petra som inviger tisdagens fysik!
♥♥♥

trött eller nå?


(johanna, Ian & jag på folketspark)
Godnatt mina älsklingar!♥
Imorgon är det tisdag och jag fpr inte glömma matte boken IGEN.. Då seriöst dödar hon,Helen, mig.

ingen mobil.

Om ni ville veta så är min skärm sönder på telefonen... Jag skulle byta telefon och ha mitt kort i den så länge. Men NEJ då har jag kommit emot att skirva in PIN - koden fel 3 gånger så jag var tvungen att skriva PUK-koden. Men nej, den har jag inte. Så pappa skulle ringa om ett nytt kort eller PUK-kod. Jag vet inte riktigt vad han snackade om.. Men jag blir som sagt såå ARG!!

u light up my day

Det här inlägget är till alla fina bloggläsare!♥
(ursäkta kvalitén, Jag filmade med webcamen)

okej?



Hello.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag är helt bora idag. Trött? lost? borta? Jag vet inte riktigt, jag lkänner mig bara helt konstig. Nu ska jag öppna SO böckerna och vi får se hur det går, love u. PUSS


jag behöver dig för att jag ska fungera


bloggsvar

Titta nu fick jag en inbjudan skickad till mig av Hugo från bloggsvar.se, Riktigt snällt.
TACK SÅÅ MYCKET!♥

jag älskar tuggummin

http://www.tuggummin.se är en sida jag vill tipsa om, man får gratis tuggummin hemskickade lite dådå för att man samlar poäng genom att t ex blogga, spela och göra massa olika roliga saker! Jag som är beroenda av tuggummi gillar den här sidan enormt!

I keep on counting every breath I take

Känner ni igen den största?! Det är.. JAG!! oh holy shit!
DEt var länge sedan, men visst var vi söta? hihi det är jag och Melinne! Jag tror att hon var 2 eller 3 år så jag var väl runt 9-10? hah men visst var vi söta? 



Jag och melinne nu 5-6 år efter! Lite skillnad?



hon gav mig hjärtattack 3428048290 gånger


godmorgon sweetness

Godmorgon!♥

Idag är det söndag= slappar dag, men ska ju träna ocksåå men det är ju senare.. Vi tar dagen som den kommer idag.. eller hur haha? 

Jag har lite ångest över allting just nu, Vi ska välja gymnasie den här veckan som kommer och så har vi dansförhör på Cheerleadingen idag, Jag var ju inte med förra träningen såå jag kan ju inte dansen och tränarna kommer nog inte blii så glada att jag inte kan den..

Men jag är ju fortfarande inte helt frisk såå jag kanske bara ska kolla på idag? Jag vet inte, jag har inte bestämt mig än :/

lördags kvällen ♥

Ikväll har jag också haft supertrevligt!♥
Först mötte jag upp Ellinor inne i stan (västerås..) Sen gick vi och käkade på gränden, riktigt gott! Vi år varsin nachotallrik, gaah va gott det var, lite spicy, men gott!

Sen satt vi där ett tag och pratade om allt mellan himmel och jord! klockan 20.00 började bion, så vi gick dit. Vi kollade på Gullivers Resor 3D, den var faktiskt bra! Den var värd alla pengar man la ut, efter filmen satt vi på donken vid skrapan och pratade (vi såg en tjej och jag tror nog att jag aldrig, ALDRIG sett någon med såå smala ben) haha.. Sen så kom Peterbooi och hämtade oss och han körde mig till Mcdonald's i köping runt 22.00 kanske:)

Där mötte jag upp Dounya och Allie!
Vi satt där och jag kom hem precis, vad är klockan..? oj SÅÅ mycket!? var nog inte meningen att det skulle bli såå sent, och vi gick hem. Jag vill bara påpeka att det är -23 grader i köping. Bara så ni vet.

Nu ska jag nog snart sova och värma upp mig lite, PUSS♥

i'm going out



Berättar sen när jag kommer hem vad jag gjorde, kanske uppdaterar senare via mobilen ocksåå
PUSS

till mormor

Nu åker jag hem till mormor och morfar ett tag! PUSS

hello älsklingar:* söta jag och elias är v...

20110219995 (MMS)

hello älsklingar:* söta jag och elias är va?(a) hih vi är på badhuset o badar, träffade på min gamla simlärare haha jag kan fortfarande knappt simma haha(a) jag ville bara uppdatera lite. Puss


min kväll!♥


Hemma nuu!
Guud va trevligt jag har haft! Skolan var ganska okej idag faktiskt men njaa sen sög det igen. Efter skolan åkte jag hem till papi♥ och packade mina grejer för att jag skulle till mamma. Vi chillade ett tag sen åkte jag till mamma :) Då ville jag åka till kolbäck igen men det blev inte såå. Såå fick jag ett sms av Dounya och vi träffades sen ringde vi Allie och såå GICK vi till Mcdonald's i köping från dounya, oh holy shit va kallt det var!

Sen satt vi där i två timmar ungefär, kanske lite längre..?`jag minns inte haha.. Vi satt typ och pratade och drack varm choklad och käkade äppelbiter ( muuums ) hehe.. Efter det GICK vi hem igen och det var -16,6 grader! Vi gick hem till mig och käkade kakor och chips hehe och pratade annu lite mer (a)  Får se vad som hittas på imorgon, PUSSS nu ska jag nog snart sova

outfit. Just nu kollar vi på en svartvit f...

20110218992 (MMS)

outfit. Just nu kollar vi på en svartvit film på so:n, den suger. Bara se det positivt det är 20 minuter kvar sen helg:*


FREdag!!!!


favorit citat

''Om du vill älska, älska själv.''

Men om man älskar då? Man blir inte älskad iallafall.

bad update

Helooo mina sötnosar!
Jag kom precis till träningen men jag ska inte vara med, jag ska bara kolla på!
hhihi efter skolan idag såå gick jag hem till en, vi kollade på film och pratade riktigt mycket! hihi så mysig, om du läser detta hihi så vet du vem du är!♥
Hihi jag är ganska glad nu iallafall, Jennifer står här och byter musik på datorn hihi helt tokig är hon!!
Kollapå hennes blogg? http://daysofjenne.blogg.se moihihihihi PUSSSSSSSS

if you just could love me.

Hello.

Vad gör ni sötnosar?:*
Jag Hoppade precis ut ur duscen och har satt på mig mina sovkläder, såå söta!
Klockan  21.00 är det två super bra filmer på TV. American pie- the naked mile, och Scary movie. Jag kan inte riktigt bestämma mig på vilken jag vill se, men det blir nog American pie!
Vad tycker ni om shortsen? ofta inte söta? hihi :rolleyes:


Jag måste tipsa om en super bra body lotion. Radiance by Britney Spears. Den luktar som parfymen, som jag också vill tipsa om. Dom båda luktar riktigt gott och fräscht, man kan ha det både på dagen och kvällen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och ha ansiktsmask och hår inpackning, såå mysigt!♥

Imorgon blir det skola för mig, jag siktade ju på fredag men det blev en dag tidigare, Jag hoppas jag mr bra imorgon iallafall! Jag vill ju inte komma efter i skolan så mycket. Jag är ju inte sirekt den där ''pluggisen'' direkt, men a man got to do what a man need to do! Eller vad är det man säger? ;)



my favorite



Det här är mitt favorit halsband, gillar det starkt!
Just nu håller jag på att sysselsätta mig här hemma med att städa, lgger väl upp biler sen på hur jag har lyckats!

twilight

Imorgon blir det iinte heller någon skola, usch va tråkigt det här är!
Men vi siktar på fredag att det blir skola då! Har redan valt outfit för den dagen till skolan för att jag har det så tråkigt här hemma!
Nu blir det...

egoboost

Ni som inte visste detta så kan jag vara riktigt EGO ibland.
Drar till med some ego pics !

bilden är sen förra skolpartyyyyt

Jag och Dj hannes! Det var den 21 januari 2011 som denna bild togs.

Sarah jeans?

Sarah jeansen från http://attribute.se är riktigt snygga! Det blir nog att beställa hem ett par såna när pengarna kommer in på kontot! I really like them!
Dom är döpta efter Sarah Tjulander!

i think i wanna marry you

Bruno Mars♥
MINA ÖGON KLIAR!
Mina söta bloggläsare! Vad gör ni?:*
Jag sitter och lyssnar på musik och kliar mig i ögonen. Jag är seriöst helt död, Min förkylning, hostan, huvudvärken och ögoninflammationen tar kol på mig! Någon som vet något bra tips så man blir frisk fort? jag håller på att bli tokig. -nu går det magsjuka i familjen andersson ocksåå, blir jag det med så vill jag fråga gud vad jag har gjort som är så fel? haha nu ska jag vila lite. PUSS

does it hurt?

jag vill, jag vill, jag vill.

Men jag får inte! Jag är för ung, det vet jag själv. Men visst är den fin? Jag pratar självklart om tatueringeng.
Den skulle sitta så fint på min handled. Men jag får vänta!
Vissa tycker att man förstör sin kropp med tatueringar, tänk när man är gammal och då kanske man har en fjäril på rumpan t ex, det kanske inte skulle vara så snyggt. Men den här passar in hur gammal man än är. Man slutar aldrig kämpa. I want it!

idag är jag hemma

heloo, jag är hemma idag igen :(
Att förkylningen bara inte kan ge sig, och ögoninflammationen blir bara värre! ÅÅHH blir såå tookig!

varje gång du möter min blick vet jag vem jag är

Det är sant.


Jag är trött, nyss målat naglarna (mörk,mörk,mörk rött), Det blev ganska fint hehe. Ska nog sova snart tror jag. Men vet inte hehe, imorgon är de träning och jag ska inte vara med men ska nog kolla på, bara så ni vet så suger kärlek!
Puss

kärlek


gilla

http://www.facebook.com/pages/Dj-Hannes/178904665485757

Klicka in där och gilla min fina vän johannes som är Dj för bjurhovda!

Jag tror nog inte att någon har missat att det är alla hjärtans dag idag, eller?
mjoo idag hoppas jag att alla har vart lite extra-söta! Hela min förmiddag var ett helvete men jag klarade mig nog ganska bra (y) Och jag håller med min kära vän Felicia att det är onödigt att lägga ner all kärlek på en dag på hela året när man kan göra det varje dag hela året istället!
Men alla tycker ju olika, Vissa myser till det lite extra och vissa tar det bara som en vanlig dag.
Vad tar ni det som?
PUSS

i'm home

hihi, helooowee
Kom precis hem från farmor och farfar  (a) haha..
Jag var där med Angelica och vi kollade på skräck film hehe, mjo det är ett bra sätt att fira alla hjärtans dag!
Nu sitter jag och knarkar halstabletter och tittar lite på facebook:*

tjolahopp bloggläsare!:) sitter i värmestu...

img_1415 (MMS)

tjolahopp bloggläsare!:) sitter i värmestugan och spelar kort med massa, vi har tröttnat på pulka och vill värma oss lite:) blog u later puss


sweetdreams


nu blire mys

-
Sitter och dricker tee för att jag ska bli frisk! Det måste jag, jag vill verkligen inte vara sjuk längre!
Imorgon så ska jag åka vild pulka sen ska jag och angelica till farmor o farfar och mysa ner oss och kolla på film. För man ska väl vara med dom man älskar på alla ♥-dag?

låttips

Felicia tipsade mig och jag gillade det!

följ mig :*

- bloglovin

sweetpies!:*

Naaw nu sitter jag och kollar på solsidan och snyter mig, wihooo inte helt okej!
Om jag ska vara ärlig är det första gången jag kollar på Solsidan faktiskt, Eftersom att jag har träning den här tiden i vanliga fall, eftersom jag är galvt död (det känns så..) så är jag hemma!

Det blir nog kanske ingen skola imorgon! Vi ska ju ha ute dag och åka pulka och ha en massa skoj men det kanske inte så bra att åka pulka dåå, eller hur?:/

Juste, jag har en sån snäll pappa så att http://emmyandersssson.blogg.se ska nog kanske bli till http://emmyandersssson.se! Åhh jag blir så glad, PUSS!

jag har riktigt fina bloggläsare ocksåå!♥

god förmiddag..?

haha Jag har vart vaken ett bra tag, har vart och hälsat på farmor och farfar och sånt :) När jag vaknade så insåg jag att jag inte bara har en uppsvullen och en rinnande näsa, nej jag har ögoninflammation i höger öga också! WIHOO.. faast ne :/ Jag som skulle träffa Theresé idag och mysa, men det får bli en annan dag.
PUSS

Godnatt sweeetpies :*

Godnatt på er! Nu ska jag alldeles strax sovaa
PUSSS

så gullig bloggläsare!

En ''idolbild'' ååh jag blir såå glad!
Såhääääääääääääääääääääära fin är hon!
Vill tipsa om världens bästa blogg med världens sötaste tjej! http://emmyandersssson.blogg.se älska! // Malin Sjöblom (klicka på namnet för att kolla t hennes blogg)

ni är bäst!

Mina underbara läsare!
Jag vill bara säga att ni gör min dag miljoner gånger bättre med alla söta mail/kommentarer/länkar i era bloggar:)
Vill även säga att mina vänner är oxå grymma! PUSS på er!♥

jag sjunger

Ursäkta mig men jag sjunger på videon, en tråkig lördag kväll då lånar man systers keyboard och spelar in lite.

min facebook

Många frågar vad jag heter på facebook, ni hittar mig väl inte om ni bara söker på Emmy Andersson :)
Ni måste söka på ' Emmy Sofie andersson '' klicka på namnet för att komma till min facebooksida :*

kissie förihelvete!

Jag tror nog inte att det bara är jag som stör mig på kissie och hennes jävla bantning eller hennes jävla operationer!!
Näsan hit, näsan dit, Större bröst hit och större bröst dit! Jag blir så trött på henne!
'' Jag har hört att barn- mat är riktigt bra när man bantar''- kissie.
Och så skriver hon hur många kalorier hon äter varje dag och hur missnöjd hon är med sin kropp för att hon är ''tjock''.

Hon tjatar om att hon måste träna bort jätte mycket kalorier.. Hon använder PS på de flesta bilderna, och det syns!
Visst det hade väl vart okej om hon var bra på det, men man ser när hon förminskar sina den, eller förstorar sitt hår för att bakgrunden blir alltid helt böjd! KAN NÅGON LÄRA HENNE?

Visst, ni som läser vet säkert redan der här, men vafan.. Jag blir så irriterad på människan!!
Jag tycker att hennes pojkvän ''C'' Kan hjälpa henne! Han kan väl bara säga åt henne att äta riktig mat och tvinga henne käka! För just nu ser hon bara ut som ett helvete, hon är bara ben, hud, smink och silikon!


PEACE OUT

lördag

hej mina fina läsare, först vill jag bara säga att ni är nog bäst!

Just nu håller jag på att vika in mina kläder i garderoben (måste rensas..!!)  hehe.. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, eller det enda jag vet är att jag ska mysa klockan 21.30 framför en TV och kolla på en film på 4an (a)

ojojoj ;)

Ser ni?:D
gjorde om bloggen som jag sa (a) hihi.. Vad tycker ni? Snyggare? sämre?
PUSS

piggare!

Helloooww min gullungar!
Idag är jag piggare, känns så skönt, jag har duschat ätit och bara tagit det lungt sen jag vaknade:)
Jagkanske till och med orkar utgång ikväll, det vore väl bra? Jag funderar på att göra om bloggen helt? Vad tycker ni? kanske nå som inte är så trassligt? Enkelt, perfekt och snyggt! Så finns det någon som kan göra det är det bara bra. Men nu ska jag kika tv sen fixa till mig lite, PUSSSS

helt off

Inte en enda uppdatering idag.. vet ni varför?
Jag var hemma från skolan idag och jag är bokstavligen helt off.. jag har tönkt hela dagen att ta fram datan o göra ett litet inlägg men det blev inte flrens nu.. Hoppas ni har haft en bra dag idag i alla fall! :*

if i could be your girl.

Nu är jag trött, pömsig, utmattad, snurrig och helt förvirrad!
GODNATT PÅ ER! :*

hos jennifer :*

tjena sweethearts! ;*
Just nu sitter jag hemma hos jennifer och gosar med gulliga molly (hennes lilla hund..) SÅÅÅ SÖÖÖT!
Hon är hungrig, hennes mage låter hela tiden :( haha..
Träningen börjar om två timmar, så jag ska hjälpa henne med att välja kläder tills imorgon lär hon ska på folkets hus - discoo :D
PÖSS

my sweethearts!

Sitter hemma och dricker burn just nu, väntar på att pappa ska köra hem mig till jennifer :)
Fick en fråg nyss på inlägget under från *rebecca?*
Hur lång är duoch hur mycket väger du?
Svar: jag är 154cm och väger 42 :)

m is for music

Tjejen ni ser på bilden är riktigt trött!
Jag funderar på att gå och lägga mig ett tag, vad säger ni? Jag är så TRÖTT!
trött på pluggandet nu, ska sova lite sen pluggaaa igen. Det blir nog träning ikväll iallafall! WIHOO!:D
Jag har inte lika ont i knät idag som jag hade i tisdags men jag har fortfarande ont :/ men men det ordnar sig, man får hoppas på det bästa! :*

flammande kärlek

Jag har vart hemma i ungefär en timme nu, jag slutade vid 11 idag men kom hem runt 12 :) Vet ni varför jag slutade 11? jo för idag hade jag nationellt prov. Vi satt u drygt 3 timmar och skrev en uppsats. Jag tyckte att det var riktigt kul, det kanske inte låter så kul att sitta i ungefär tretimmar och skriva, men jag hade lite pauser och läste och tänkte på annat! Det var ett spännande tema också, gillade provet faktiskt:D
Nu ska jag chilla framför TV:n och plugga lite, har ju SO- prov imorgon, hoppas ni tänker * lycka till nu Emmy!* ahah :)
PÖÖÖSSS

Every breath I take, every little breath

NU säger jag godnatt, Ska läsa lite i boken '' JAG BRÖT MED NAZISMEN'', har snart läst ut den :M känner mig duktig!
Sen måste jag sova och tagga tills imorgon!!
PÖSSSSS

melon och baobab

Om ni aldrig druckit den, Drick den!
Den är nog den goaste, även ni som inte gillar loka. PRÖVA!!

helo mina sweethearts!

Just nu taggar jag inför nationella provet i svenska som vi har imorgon!
hihi jag har taggat upp med godis, böcker och musik och massa smått och gott!
Nu jäklarns ska det gå bra, satsar på ett VG i svenska iår. Förra provet (det som var i tisdags..) Kändes ju riktigt bra! Så hoppas dom här tre timmarna imorgon också känns bra, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra! :S
Hihi förlåt igen för dålig UPDATE, men idag så var jag faktiskt barnvakt på kvällen för mina söta syskon! Vi kollade på film och popade pop-corn. Riktigt myys!
Nu ska jag fortsätta tagga, HOHO
PÖSSS

syslöjd

Tjena gullisar! :*
Jag sitter och stickar på syslöjden, hihi jag måste nog bli lite bättre! haha, Vet inte riktigt vad det ska bli heller (a)

så bra

"A Thousand Miles"
Making my way downtown
Walking fast
Faces pass
And I'm home bound
Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way
Through the crowd
And I need you
And I miss you
And now I wonder....
If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight
It's always times like these
When I think of you
And I wonder
If you ever
Think of me
'Cause everything's so wrong
And I don't belong
Living in your
Precious memories
'Cause I need you
And I miss you
And now I wonder....
If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
Tonight
And I, I
Don't want to let you know
I, I
Drown in your memory
I, I
Don't want to let this go
I, I
Don't....
Making my way downtown
Walking fast
Faces pass
And I'm home bound
Staring blankly ahead
Just making my way
Making a way
Through the crowd
And I still need you
And I still miss you
And now I wonder....
If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass us by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you...
If I could fall
Into the sky
Do you think time
Would pass me by
'Cause you know I'd walk
A thousand miles
If I could
Just see you
If I could
Just hold you
Tonight

riktigt dålig vecka!

Helt jävla sjukt va dålig jag är på att uppdatera, har vart det i flera dagar nu!
Fy på mig! Men det är så mycket i skolan och så, nervös o grejer.
A jag kan iaf medela att jag  inte kommer att träna på torsdag p.g.a mitt knä.
PUSSS

skoltrött

Trött, trött, nervös, pirrig, trött, lite mer trött, arg och halvt död.
Tack vare skolan, WOHO
Bad update just for that! ORkar inte blogga då, eller jag vill men hinner inte :(
Ska bli bättre!
PÖSSS

STOCKHOLMS DM 2011

tjenaa bruuds och booyys!
Idag har jag vart på Cheerleading DM i uppsala, ALLA lag var riktigt bra, men nu ska jag sova.
PÖSS

melodifestivalen

tjena mina vänner!
Nu sitter jag hos Calle med jocke, Vi sitter och kollar på Melodifestivalen hihi, nu är det DILBA som ska uppträda :D
PUSS

hihi

hihi nu åker jag till mormor och morfar sen åker jag till calle :*
OUTFIT kommer upp snart tror jag
PUSSS

godmorgon sötnosar!

Godmorgon!!
hihi Jag sov så himla gott inatt så det e sjukt! Just nu sitter jag och pluggar SO-.- Jag har riktigt ont i huvet..
Hoppas det går över, för idag fyller bästa Calle år, ett stort grattis till han så jag tror att utgången ikväll blir hem till han! Vi få hoppas att hans mamma accepterar det haha ;)
Nu ska jag väl duscha sen fortsätta plugga.
PUSSS!!

tjena gullungar!:* har nyss käkat pizza me...

20110204974 (MMS)

tjena gullungar!:* har nyss käkat pizza med simon och oscar, hih nu sitter vi på gårn och tittar på let's dance. PUSS


hiihii


haha gammal bild, right?
hihi tjena, ni ser bilden? Den är nästan exakt två år gammal! Liten fjortis på den tiden!
Janii, just nu sitter jag och myser i soffan med lite musik.. Saknar kärlek faktiskt. Trodde att det skulle vara skönt, men nej.
Idag har jag inga planer heller. Jobbigt måste jag säga!! Men men min fredag kommer väl sluta lika som alla andra fredagar, Drar till gårn eller hem till ngn b- person. Men vi får se
PUSS

friday

Godmorgon mina söööttaa!
Idag är det fredag, och jag har väl inga planer.
Så vi får se vad jag hittar på sen :*
Jag och Ian inviger fredagen :*

Training

FAIL

neutral

No makeup- kilar iväg t träningen nu
PUSS

14 februari närmar sig

Alla hjärtans dag..?
Det är nog en av de bästa dagarna på året om kärleken är i luften, Man får mysiga sms och fina kort och i alla affärer så står allting uppstaplat på hyllor t. ex: Fina/gulliga/söta kort, söta nallar och godis m.m, man vet aldrig vad de hittar på hehe:)
Man ser kära personer både före och efter just den här dagen, 14 februari. Man hör hur folk går och sjunger på kärleks sånger och alla har ett leende på läpparna och man märker att kärlek är i luften.
Jag är såå himla glad för mina nära vänner att de har sina älskade pojkvänner att spendera denna underbara dag med!
Det är lite jobbigare för mig, Ingen pojkvän (eller någon på g heller..) Och mina vänner har sina booys så min måndag näst nästa vecka spenderas säkert hemma med mig älskade famlij, men det är väl ocksåå kärlek eller hur? hah
Men ni som läser detta och inte ska göra något då, hör av er?
PUSS

so..

Vet ni vad jag gör?
Jag sitter hemma och plugggar SO, första världskriget. Visst det är intressant, men så himla tråkigt att plugga bara, det är det som är problemet! Men annars så är det kul att lära sig om det! ;)
Jag behöver färga håret och det kommer jag inte kunna göra förens helgen då mamma kan hjälpa mig..
Gaah trött på pluggandet..! Och snart ska vi välja till gymnasium, helvete!

Killar som visar känslor framför deras vänner.

Det är en stor HISS!:thumbup:
Visst är det mysigt och det känns så bra när pojkvänner visar sina känslor för tjejen inför sina vänner..? Jag tycker att det är Über gulligt!:)

RSS 2.0