Malta- Summeranza

Godmorgon, Jag vaknade nyss och har inte så mycket att berätta så vill berätta om det stora discot vi var på, på malta. SUMMERANZA 2011. 

Vi var redan taggade på morgonen direkt när vi vaknade.. Vi var på stranden på för middagen och sen i skolan och kunde inte sluta tänka på det stora som skulle hända på kvällen!! Dirket efter skolan åkte vi hem till hotellet och ALLA började göra sig iordning.. Jag, stina, ellen och vendela hade en duschlista på vem som skulle duscha först!! MOIHIHI så duschade jag först så jag hade längst tid på mig att fixa ordning mig, vi alla blev nöjda och började dra oss ner till bussen där alla andra svenskar väntade på oss. På vägen till bussen gick vi för bi alla grupper från de olika länderna som var där.. Och när vi gick förbi killarna i gruppena visste vi att vi hade lyckats med vårat fixeri som vi hade hållt på med i två timmar för nästan varenda kille tappa hakan..

Vi fick åka buss och färja över till Malta från varan lilla Gozo. Vi var riktigt taggade! När vi kom fram fick vi stå och köa riktigt länge men när vi väl kom in kändes det som himmelriket av fest! Dom hade berättat för oss att det var världens bästa klubb, och det kan jag hålla med om! 

Vi började dansa och dansa och dansa och den kvällen fick jag lära mig att fransmän inte kan skaka sin kropp! hahaha.. ni ska se dom! Men det var en lyckad kväll som jag gärna skulle göra om.. MEn det var inet den bästa kvällen på malta.. DOM ska jag berätta senare!



It takes millions of people to complete the world, but it only takes you to complete mine.


grönalund


cozy



Hellu sweetpies!

Jag är på riktigt bra humör, jag vet inte riktigt varför.. Är med jasmine och vi har pratat och haft as kul och vet ni vad vi ska göra imorgon?? VI SKA TILL GRÖNALUND!! hur awesome är inte det?

Det är andra gången vi är på grönalund det här året då.. Så imorgon blit det uppstigning halv nio och äter en mysig frukost, tror ni jag kan få med henne att äta ute på altan? Det skulle vara mysigt!!

Men nu ska vi återgå till en trevlig kväll och snart sova! Puss och Godnatt!!  xoxo Miss Andersson

picknick



Här är en bild på min underbara lillesyster och min hund.. Vi hade en liten picknick på gräsmattan.. Gulligt?! Nu har jag fixat mig och ska åka hem till Jasmine och vi får väl se vad vi hittar på!

Saknar ''M'' riktigt tiktigt mycket nu! Gah blir tokig!!!

Malta - mina 3 bästa vänner




Dom ni ser på milden är Vendela, Ellen, Stina och jag.. Helt underbara tjejer!

Vi fyra bodde ihop, Delade kläder, delade mat/chips/godis/dricka, Delade smink, skratt, dialekter, tårar, delade sängar.. Vi delade allt! Inne på vårat rum fanns det 3 sängar emn vi var 4 personer så vi satte ihop alla tre sängarna så att vi fick en mega stor skön säng!

Om en utav oss var arg/sur så kunde det smitta av sig på allihoppa eller så skrattade vi bara åt den personen som var arg för vi visste att det ändå skulle gå över inom en timme.. ;)

Stina och Ellen kommer ifrån Enköping och vendela ifrån stockholm.. Så vi har ju inte så långt ifrån varandra. Vi har lovat varandra att vi ska träffas igen, vi ska inte bara bryta kontakten som om ingenting.

Vi bråkade om allt, vi skrattade åt allt, vi grät tillsammans. Jag älskar er tjejer!

dreams



Ny vaken tjej men på riktigt bra humör! Vet inte varför..? Jag sitter här och lyssnar på as skön musik och bara tar det lugnt, och idag ska jag.. hmm..? Ja, vem vet vad jag ska göra? det vet inte ens jag! Så skönt med sommmarlov, det här är första gången jag känner att jag har sommarlov på hela lovet.! :D

Jag ska kanske städa mitt rum en liten bit, blev så stökigt när jag packade upp och sånt! xoxo Miss Andersson

malta- första dagen

Vi lämnade sverige bakom oss tidigt på morgonen när vi alla var nervösa över våran resa vi 18 svenskar göra tillsammans.. Vi hade ingen aning om vad som väntade oss och hade inte någon aning om vem någon av de andra personerna var.. 

Vi mellanlandade i frankfurt (tyskland) och var där i ungefär en timme innan vi tog nästa plan som tog oss till malta. När vi var framme på malta så fick vi vänta på bussen i ungefär en timme.. Då hade vi börjat småprata med varandra. På bussen satt jag brevid en liten trevlig tjej vid namn Vendela.. Och då hade vi ingen aning om hur bra vänner vi skulle bli! 

Vi åkte buss i ungefär en timme, sen skulle vi på en färja som tog 20 minuter. På färjan började jag och vendela prata med Ellen och Stina som vi inte heller någon aning om att vi skulle bli bästa vänner med. Sen var vi framme på underbara Gozo. Åkte ännu en buss och vi kom fram till hotellet. Vi fick en massor av information och sedan indelade i våra lägenheter. 

Jag delade lägenhet med 7 andra tjejer och 3 utav dom var Stina, Vendela och Ellen. Vi 4 delade rum och blev bra vänner ganska fort. Vi packade upp våra bad kläder och böt om så vi kunde gå ut och bada på engång! Det började bli lite sent och maten skulle serveras. INGEN gillade maten, INGEN!! På den här dagen var det bara svenskar och italienare på resorten. Men vi visste att inom några dagar skulle hotellet krylla av folk från hela världen.


harry potter



Tjena snyggingar!
Ikväll ska jag och Jasmine på bio, mysigt värre! Vi ska kolla på Harry Potter och dödsrelikerna- part II, hihihi!
Är bra sugen på den. 

Jag är ju van vid varmt in sent på natten och nu när jag kommer till sverige är det ju iskallt (!!) Jasmine har klagat hela dagen på att hon tycker att det är varmt medans jag har velat satt på mig varma kläder.. Så ikväll blir det Jeans jacka, Svarta jeans, blus/linne (ny favvorit) och ett par vita converse ;)  men nu ska jag bara fixa min in till det sista och så hörs vi sen! Puss

hello mina sweetpies! Sitter ute i Kolbäck...

img_3975 (MMS)

hello mina sweetpies! Sitter ute i Kolbäck med min bästa.. Vi käkar godis så  vi tror att vi kommer dö!


don't stop this dream

Hej världens bästa bloggläsare!

Nu är jag nyduschad och go.. Jag ska ta på mig myskläder och fortsätta lyssna på musik.. Saknar ''M'' så jag dör, hihi vem är det? Jo världens bästa, underbaraste finaste! Berättar om den personen senare..

Idag får jag äntligen träffa min Jasmine, eller ja.. Jag får träffa henne ikväll men jag längtar!

i'm home babes!

Hej mina älsklingar! 

Som ni har märkt så har jag inte hunnit blogga nå under min resa.. Vi har haft fullt upp! 
Ni vill säkert veta allt om min resa, och det kommer ni få göra.. Kommer göra en kategori med allt om malta 2011 ;) Kommer dela upp inläggen så kanske ett inlägg handlar om hotellet, ett om mina nya vänner och kanske om alla partyn? vad tycker ni?

Sen snart kommer det en frågestund om malta.. Då är det bara att mosa på med frågor! Wihoo..

Men flygresan igår gick bra, var bara svårt att släppa alla som var på malta för alla länder lämnar inte samtidigt.. It's hard to say goodbye!



MALTA



Jag och snygga Tobias.. Klicka på bilden för att komma till hans blogg!

Idag är det andra skoldagen och vi har det bra här! Lite varmt och lite för långt från havet, annars är det bra :) Jag har inte berättat någonting, jag delar rum med tre söta tjejer! Ellen, Stina och Vendela.

Jag tar en massa kort som kommer upp då och då, lite problem med internett upkopplingen här. Men det vi gör om dagarna är att gå i skolan, ska väl börja med nå aktiviteter och dricker is-te! 

Idag har vi bara vart i skolan och ska börja shoppa snart, har redan köpt lite under den här lilla tiden vi har vart här på Malta. Visar allt sen, Ska fortsätta med shoppandet nu. Puss!

jag är på Arlanda nu.. Jag är grymt nervös...

img_4972 (MMS)

jag är på Arlanda nu.. Jag är grymt nervös!! På bilden är det min pappa som jag kommer sakna så mycket""" nu dör jag!


hejdå Sverige!!

img_9137 (MMS)

hejdå Sverige!!


min nya godbit!



Hihi hej!

Fick denna skönhet utav min pappa och pernilla nyss! Den passar perfekt nu innan jag ska åka!! Jag är jätte glad!

Jag kom precis hem från stan, jag och jasmine åt på jensens och kollade på bio, en höjdar kväll, 5 av 5 toasters!!

so true

Just beacuse this isn’t a fairytale world doesn’t mean people can’t live happily ever after.


someday

Someday, everything will all make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears and keep reminding yourself that everything happens for a reason.

Godmorgon mina gullungar!

Jag är pigg men måste sova lite till.. Jag ska vara vaken hela natten inatt och hela dagen imorgon, Jag åker mot ARLDANA klockan 2 inatt! och är framme på malta runt 12 om allt går som det ska! :D Wiiiee jag är Jätte nervös!

Men inatt nu så sov jag hemma hos mamma,  vi köpte de sista småsakerna som man kan behöva på resan. T. ex Ny rakyvel, tidningar, ansikts skrubb, insmorningskrämer och massa sånt! MEn ändå ska jag till stan med Jasmine idag och på kvällen gå på resturang och gå på bio.. Sen blir det hem till familjen på familjemys! 

Ska gå ner och äta frukost.. Puss!♥

blogawards 2011

Om ni läser och tycker om min blogg, tycker att jag förtjänar det så kan ni nominera mig till VeckoRevyn Blogawards! Det vore så awesome.. Det finns olika kategorier ni kan välja, och om ni tycker jag passar i någon så är det bara att skicka in! Känns lite för overkligt men man måste testa, Det skulle betyda riktigt mycket! klicka HÄR för att nominera!

1. Innan du klickar här läs alla nummer då först.
2. När du klickar på länken där det står ''här'' på numret högst upp så går du längst ner till sidan du kommer och där ser du små skrivfält att fylla i skrift i och då börjar du med att skriva vilken kategori så där skriver du antingen Årets bloggstar eller Guldpennan.
3. Sedan kommer du till att det står ''blogg'' så där skriver ni antigen Emmy Sofie eller EMMY'S
4. På den sista punkten står det ''bloggadress'' så där skriver ni http://emmyandersssson.blogg.se 


http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Nominera-din-favoritblogg-till-Blog-Awards



packad och klar

Hellu babe's!♥

Nu har jag packat ner allt jag behöver inför resan i min väska..  Börjar bli nervöst nu, men förstå hur kul jag kommer ha! Men nu ska jag ta en lång dusch och bara ta det lugnt! Puss!



http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Nominera-din-favoritblogg-till-Blog-Awards

Godmorgon sötnosar!

Idag är jag en hel del mycket piggare!! Ska nog städa mitt rum och plocka ihop de sista kläderna till packningen till malta.. Måste bara hitta en bra resväska, har nog ingen bra här hemma :/ Men det ordnar sig!

Vknade för ett bra tag sen och lär väl sätta igång, Så hörs vi senare.. Puss!!

vad sa läkaren egentligen..?

Hella Fella's!

Jag är hemma från läkaren nu, Jag har halsfluss USCH! Men jag fick pencelin så jag kommer nog att bli frisk om några dagar ;)

Jag är riktigt nervör över att åka på språkresa! Jag har en massor som måste förberedas, packas och köpas! Men jag åker om exakt






i'm home!

hellu sötnosar! 

Jag är äntligen hemma från skogen.. Eller jag har vart det ett bra tag! Jag har legat och sovit. Det har verkligen inte vart skoj att vara ute med alla i skogen.. Jag fick halsfluss första dagen så jag har bara vart i tältet och sovit typ. Vi tog det bara lugnt där och brydde oss inte om världen utanför.

Jag är mycket piggare nu än vad jag har vart dom senaste dagarna. Men Jag ska till doktorn ikväll, klockan tio ska jag vara där.. Konstig tid?? I know! Men nu ska jag väl klä på mig och sånt sen åka dit, berättar när jag kommer hem hur det gick!

P.s. JAG ÅKER TILL MALTA OM ca TRE DAGAR!!!  :*

RSS 2.0